Libnet.ro
UNICEF

08:00

Parcarea de la Straulesti, functionala din noiembrie. Care este tariful pe ora?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Parcarea de la Straulesti, functionala din noiembrie. Care este tariful pe ora?

Soferii care vin in Capitala isi vor putea lasa masinile in parcarea de la Straulesti incepand cu luna noiembrie, pentru a lua metroul, tariful fiind de un leu pe ora, a tinut sa precizeze, miercuri, Dumitru Sodolescu, directorul general al Metrorex,. continuă pe Wall-Street Ro

Prima parcare din Bucuresti cu acces direct la metrou va fi functionala din noiembrie. Care e tariful pe ora

Soferii care vin in Capitala isi vor putea lasa masinile in parcarea de la Straulesti incepand din noiembrie, pentru a lua metroul, tariful fiind de un leu pe ora, a declarat, miercuri, Dumitru Sodolescu, di.

Orasul din Romania care este considerat o poarta energetica spre un univers paralel

Romania este un loc plin de mistere, iar acest lucru este demonstrat in fiecare zi cu fel de fel de descoperiri bizare. Orasul Calarasi, asezat pe malul Dunarii, este atestat documentar de un act emis in.

Bancul zilei: Care este diferenta dintre mita si dar?

Care este diferenta dintre mita si dar?Un dar este atunci cand cel care primeste spune: Multumesc!, iar cel care daspune: Sa nu mai vorbim despre asta!.

Motivul pentru care este bine sa pui un sapun intre asternuturi: Combate o afectiune de care sufera unul din doi oameni

Un sapun poate fi remediul pentru o afectiune medicala de care aproximativ 50% dintre oameni sufera. Punerea unui sapun intre asernuturi sau sub lenjeria de pat prezinta un tratament dovedit pentru.

Copilul Printului Harry nu va purta titlu princiar. Iata care este motivul

Copilul ducesei Meghan de Sussex, care se va naste in primavara anului viitor, nu va mosteni titlul de print pe care il poarta tatal sau. Informatia despre sarcina ducesei Meghan de Sussex a fost facuta.

Care este povestea uneia dintre cele mai mici republici din lume

Ce a inceput ca o gluma de intai aprilie s-a transformat in una dintre cele mai mici republici din lume Rezidentii republicii Uzupis, situata in interiorul capitalei Lituaniei Vilnius, spun ca daca te uiti in ochii Sirenei Uzupis atunci cand treci podul si intri in republica nu vei mai vrea sa pleci niciodata, scrieBBC.

HALUCINANT cum furau bani din bancomate doi hoti. Care este suma pe care au reusit sa o sustraga

Eugen Cruceru si Iuliana Budulan, doi tineri din Drobeta Turnu Severin,Valcea,au reusit sa sustraga ilegal aproape 5. 000 de lei de la opt persoane. Cei doi au furat bani din conturile romanilor,.

O familie a fost atacata de un cangur si toti au ajuns la spital. Care este starea ranitilor

Cangurul i-a atacat pe toti membri familiei din Australia, insa cel mai grav ranita a fost femeia care ingrijea animalul, care are plamanul perforat. Sotul si fiul ei au fost raniti usor, incercand sa.

Orasul din Romania care ia o masuraspeciala pe drumul cu cele mai multe accidente mortale - VIDEO

In Piatra Neamt au fost montate semafoare cu leduri rosii si verzi pe arcade. Este o premiera in Romania, insa masura era necesara, deoarece astfel de semafoare functioneaza acum pe sectorul de drum cu cele.

Canada devine al doilea stat din lume care legalizeaza marijuana

Canada a devenit al doilea stat din lume, dupa Uruguay, care legalizeaza posesia si folosirea drogului recreational cannabis, relateaza BBC.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )