Libnet.ro
UNICEF

12:15

Parchetul cere arestarea preventiva pentru Mario Iorgulescu, acuzat oficial de omor

Adevărul Adevărul,
Parchetul cere arestarea preventiva pentru Mario Iorgulescu, acuzat oficial de omor

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au anuntat intr-un comunicat ca la data de 17. 2020 au sesizat Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva a lui Mario Iorgulescu pentru savarsirea infractiunilor de omor si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante. Acesta conducea cu 162 kmh, cu o alcolemie de 1,9gl si dupa ce consumase cocaina. continuă pe Adevărul

UPDATE Parchetul cere arestarea lui Mario Iorgulescu, chiar daca acesta nu este in tara. Unde s-ar afla acum inculpatul

Noi informatii despre cazul lui Mario Iorgulescu, fiul liderului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu. Se pare caparchetul Capitalei cere arestarea in lipsa a lui Mario Iorgulescu in dosarul accidentului mortal. UPDATE:Potrivit Mediafax, magistratii Tribunalului Bucuresti au stabilit judecarea cererii de arestare preventiva in lipsa, pe numele lui Mario Iorgulescu, pentru data de 3 amrtie.

UPDATE Procurorii cer instantei arestarea lui Mario Iorgulescu, care in septembrie a provocat un accident in care si-a pierdut viata un tanar Iorgulescu era beat si consumase cocaina

Procurorii au sesizat luni Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva a lui Mario Iorgulescu, pentru infractiunile de omor si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante. in septembrie, Mario Iorgulescu, baut fiind si sub influenta drogurilor, a provocat un accident rutier in care si-a pierdut viata un tanar de 24 de ani. La acest moment, Mario Iorgulescu este internat la o clinica din Italia.

UPDATE Judecatorii au amanat pentru 3 martie sentinta cu privire la arestarea in lipsa a lui Mario Iorgulescu

UPDATE Sentinta cu privire la cerereade arestare preventiva a fost amanata pentru 3 martie de catre judecatorii Tribunalului Bucuresti. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au.

Mario Iorgulescu, propunere de arestare si acuzatie de omor dupa accidentul din Bucuresti

Mario Iorgulescu a fost propus spre arestare si acuzat de omor si conducere sub influenta unor substante interzise, dupa cumplitul accident produs in Bucuresti pe 8 septembrie 2019.

Judecarea cererii de arestare a lui Mario Iorgulescu, amanata pentru 3 martie

Magistratii au decis marti amanarea pentru 3 martie a pronuntarii deciziei in cazul propunerii de arestare a procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti in cazul lui Mario Iorgulescu.

Mario Iorgulescu, ajutat sa scape de toate acuzatiile! NU tatal sau l-ar fi protejat dupa accidentul din toamna

Mario Iorgulescu a produs un grav accident de circulatie in toamna anului 2019. in urma accidentului, victima din cealalta masina, Dani Vicol, in varsta de 24 de ani a decedat. Mario Iorgulescu la randul sau.

Impact.ro: Cum a scapat Mario Iorgulescu basma curata. Ce persoana extrem de influenta l-a ajutat dupa accident

Mario Iorgulescu s-a urcat la volan, in seara de 8 septembrie 2019, cu o alcoolemie de 1,96 gl alcool pur in sange, consumand si cocaina. A produs un accident in urma caruia un tanar tata a doi copii a pierit nevinovat, apoi a urmat tevatura. Dupa ce a fost ingrijit in Romania, a fost transferat .

Noi detalii despre tragedia provocata de Mario Iorgulescu: Pedala de acceleratie era apasata la maximum

Procurorii care ancheteaza tragedia provocata de Mario Iorgulescu, fiul sefului Ligii Profesioniste de Fotbal, au oferit noi detalii despre cumplitul accident de pe 8 septembrie 2019.

Procurorii cer arestarea lui Mario Iorgulescu. Judecatorii amana decizia

Tribunalul Bucuresti a amanat, luni, judecarea cererii procurorilor de arestare preventiva in lipsa .

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )