Libnet.ro
UNICEF

14:15

Parchetul General decide ca avocatii vor putea intra cu telefoanele mobile n sediile parchetelor

Hotnews Hotnews,
 Parchetul General decide ca avocatii vor putea intra cu telefoanele mobile n sediile parchetelor

Parchetul General a decis ca avocatii vor putea intra in sediile parchetelor cu telefoanele mobile si alte dispozitive electronice laptop, tableta), cu exceptia cazurilor in care procurorii au motive justificate sa limiteze acest drept, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Parchetul General: Avocatii vor putea intra in sedii cu telefoanele mobile in toate cazurile in care procurorul nu are motive justificate sa limiteze acest drept

Parchetul General a anuntat regula conform careia avocatii vor putea intra in sediile unitatilor de parchet cu telefoanele mobile si alte dispozitive electronice in toate cazurile in care procurorul nu are motive justificate sa limiteze acest drept, in concret.

PARCHETUL GENERAL: Avocatii vor intra cu telefoanele in unitatile de parchet

Avocatii vor putea intra in sediile unitatilor de parchet cu telefoanele mobile si alte dispozitive electronice in toate cazurile in care procurorul nu are motive justificate sa limiteze acest drept, in concret.

Carmen Dan explica de ce a fost denuntat protocolul incheiat intre Directia de Informatii si Protectie Interna (DIPI) si Parchetul General

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri ca protocolul incheiat intre Directia de Informatii si Protectie Interna DIPI) si Parchetul General a fost denuntat, nefiind unul pe care institutia pe care o conduce sa-l sustina in continuare.

DUPA DENUNTUL LUI GHITA IMPOTRIVA LUI KOVESI: Nicolae Popa a fost audiat la Parchetul General

Nicolae Popa a fost audiat la Parchetul General, dupa denuntul facut de Sebastian Ghita impotriva Codrutei Kovesi. Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat duminica seara la Romania TV ca a facut o plangere penala pe numele fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, la Sectia Speciala pentru anchetarea magistratilor, sustinand ca aceasta i-ar fi cerut sa plateasca avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa.

Nicolae Popa a ajuns la Parchetul General

Nicolae Popa, fostul sef al FNI, a ajuns marti la Parchetul General. Acesta va fi audiat in dosarul deschis de procurori dupa plangerea depusa de Sebastian Ghita pe numele fostei sefe a DNA, Laura Codruta.

Romania ar putea intra in 2019 fara buget. Ce spune Teodorovici

Romania ar putea intra in anul 2019 fara un buget aprobat pe 2019, din cauza ca acesta nu are aviz de la CSAT si din cauza ca PSD a pierdut majoritatea in Parlament, unde are nevoie de sprijinul UDMR si ALDE pentru a-l trece. Ministrul de Finante a explicat cum va functiona economia, fara buget.

Politistii i vor putea amenda pe soferi si pe baza nregistrarilor video primite de la participantii la trafic - proiect de lege depus n Parlament

Politistii ii vor putea amenda pe soferi si pe baza inregistrarilor video primite de la participantii la trafic, potrivit unui proiect de lege depus joi in Parlament. Initiatorul acestuia, deputatul USR Mihai Botez, le transmite soferilor ca, pana cand proiectul va ajunge in dezbatere in comisiile de specialitate din Senat, sa caute camere de bord si sa si le monteze in masina sa vada daca chiar ar surprinde incalcari ale regulilor de circulatie.

Curtea Constitutionala ar putea decide astazi daca protocoalele intre Parchetul General si SRI au incalcat Constitutia

Curtea Constitutionala s-ar putea pronunta marti cu privire la sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand protocoalele incheiate cu Serviciul Roman de Informatii.

Curtea Constitutionala ar putea decide astazi daca protocoalele ntre Parchetul General si SRI au ncalcat Constitutia

Curtea Constitutionala s-ar putea pronunta marti cu privire la sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand protocoalele incheiate cu Serviciul Roman de Informatii. Sesizarea la Curte a fost formulata de catre Florin Iordache, care a sustinut ca situatia din 2009 ar fi cu mult mai grava decat ceea ce se intampla in perioada comunista si ca, in baza procotoalelor din 2009 si 2016, SRI ar fi actionat ca organ de cercetare penala, depasindu-si atributiile.

Ginerele lui Trump ar putea intra n cursa pentru postul de secretar general al Casei Albe

Nominalizarea lui Jared Kushner, ginere si consilier apropiat al lui Donald Trump, la postul prestigios de secretar general al Casei Albe este luata in calcul, relateaza joi mai multe media americane, preluate de AFP, potrivit Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2254 seconds )