Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parchetul General, despre OUG pe legile justitiei: Unele modificari ncalca ordinea constitutionala

Hotnews Hotnews,
 Parchetul General, despre OUG pe legile justitiei: Unele modificari ncalca ordinea constitutionala

Ministerul Public atrage atentia, duminica seara, asupra pericolului incalcarii ordinii constitutionale prin adoptarea unora dintre modificarile propuse in ordonanta de urgenta privind legile justitiei ce ar urma sa fie adoptata luni, in sedinta de Guvern anunta Mediafax. continuă pe Hotnews

Parchetul General a publicat un punct de vedere referitor la proiectul OUG privind legile justitiei: unele modificari incalca Constitutia

Parchetul General a publicat, duminica noaptea, pe contul oficial de Facebook, un punct de vedere privind proiectul ordonantei de urgenta de modificare a legilor justitiei, in timp ce Tudorel Toader ar fi la sediul PSD, pentru a discuta cu liderii formatiunii si cu cei din coalitie despre OUG.

Ziua Z. Guvernul adopta OUG pe Legile Justitiei. Augustin Lazar: Va afecta dosarul violentelor din 10 august

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a atacat luni dimineata Ordonanta privind legile justitiei, spunand ca va afecta marile dosare aflate in curs de solutionare. Guvernul este asteptat astazi sa adopte Ordonanta de Urgenta privind cele trei legi ale justitiei, pentru a le pune in acord cu observatiile Comisiei de la Venetia.

Procurorul general AVERTIZEAZA: OUG pe Legile Justitiei AFECTEAZA dosarele in curs, printre care cel al REVOLUTIEI sau al PROTESTULUI din 10 august

Procurorul General, Augustin Lazar, critica OUG pe Legile Justitiei. Lazar atrage atentia ca modificarile vor afecta dosarele in curs, printre care cel al Revolutiei sau al protestului din 10.

Sedinta de guvern n aceasta dimineata pentru ordonanta pe legile Justitiei. Principalele modificari, criticate de Parchetul General

Guvernul se reuneste, luni dimineata, pe ordinea de zi a sedintei Executivului fiind o ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei. Ministerul Public a atras atentia asupra pericolului incalcarii ordinii constitutionale prin adoptarea unora dintre modificarile propuse in ordonanta.

Ordonanta pe legile justitiei a fost adoptata. Toader: Se incheie dezbaterea pe Legile Justitei

Guvernul a adoptat astazi Ordonanta de Urgenta privind cele trei legi ale justitiei, pentru a le pune in acord cu observatiile Comisiei de la Venetia. Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a atacat, luni dimineata actul normativ, spunand ca va afecta marile dosare aflate in curs de solutionare.

Tudorel Toader, explicatie ca in Caragiale despre ordonanta pe legile justitiei: Nu a fost presiune externa, poate nici presiune interna...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit luni seara cu explicatii privind controversata ordonanta de urgenta OUG) pe legile justitiei adoptata luni de Guvernul Dancila. El a spus, la Antena 3, ca nu a.

OUG pe legile justitiei: modificarea afecteaza pana si dosarul Revolutiei

Guvernul a dat ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Anuntul a fost facut de Tudorel Toader, ministrul Justitiei, la ora 10. Cele trei legi ale justitiei au fost modificate de Parlament. De asemenea, au fost validate de Curtea Constitutionala. Pe 15 octombrie, ministrul Justitiei a anuntat ca Guvernul a adoptat OUG pe legile justitiei. Augustin [] .

Guvernul va da, luni, OUG pe LEGILE JUSTITIEI

Executivul PSD e hotarat sa schimbe Legile Justitiei. in prima zi a saptamanii viitoare este programata o sedinta de Guvern in cadrul careia se va da OUG pe Legile Justitiei. Ministrul de Externe,.

Guvernul a adoptat OUG pe Legile Justitiei: A fost amanata pensionarea anticipata a magistratilor. Ministrul Justitiei poate sesiza Inspectia Judiciara in cazul procurorilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, la finalul sedintei de Guvern, ca a fost adoptata o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legilor Justitiei. Acesta a anuntat ca Legile Justitiei, in noua.

DIASPORA, scrisoare deschisa catre Dancila: OUG pe Legile Justitiei CIUNTESTE independenta

Diaspora transmite Guvernului Dancila o scrisoare deschisa in contextul adoptarii OUG pe Legile Justitiei. Mai multe grupuri de romani din strainatate ii reamintesc prim-ministrului de pozitia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )