Libnet.ro
UNICEF

12:30

Parchetul General: Modificarile Codului Penal preconizeaza n mod explicit dezincriminarea unor fapte grave

Hotnews Hotnews,
 Parchetul General: Modificarile Codului Penal preconizeaza n mod explicit dezincriminarea unor fapte grave

Ministerul Public considera ca este necesara o reevaluare a propunerilor de modificare ale Codului Penal, pentru ca se preconizeaza in mod explicit dezincriminarea unor fapte grave, cum ar fi traficul de influenta, sau prin modificarea unor reglementari din partea generala a codului, dand ca exemplu dezincriminarea unor infractiuni de coruptie sau de serviciu prin restrangerea categoriei de subiecti care au calitatea de functionari publici din punctul de vedere al legii penale. continuă pe Hotnews

Ministerul Public: Modificarile Codului Penal preconizeaza n mod explicit dezincriminarea unor fapte grave

Ministerul Public considera ca este necesara o reevaluare a propunerilor de modificare ale Codului Penal, pentru ca se preconizeaza in mod explicit dezincriminarea unor fapte grave, cum ar fi traficul de influenta, sau prin modificarea unor reglementari din partea generala a codului, dand ca exemplu dezincriminarea unor infractiuni de coruptie sau de serviciu prin restrangerea categoriei de subiecti care au calitatea de functionari publici din punctul de vedere al legii penale.

Parchetul General a deschis un dosar penal in cazul poligrafului de la IPJ Buzau, dupa dezvaluirile fratilor Cosma

Parchetul General a deschis un dosar penal privind poligraful de la IPJ Buzau, informeaza Stiripesurse. ro. Masura vine dupa ce Vlad si Andreea Cosma au vorbit despre falsificari ale rezultatelor testelor facute.

Parchetul General a deschis dosar penal in cazul poligrafului de la Buzau

Parchetul General a deschis dosar penal in cazul poligrafului de la Buzau care era folosit pentru a maslui rezultatele, dupa cum acuzau fratii Cosma.

Dragnea, despre modificarea Codului Penal: Sustin demersul ministrului Toader

Comisia speciala pentru legile din domeniul justitiei, condusa de deputatul Florin Iordache, a facut publice, miercuri, proiectele de modificare a Codului Penal, a Codului de Procedura Penala si a Codului de.

Vlad Cosma, AUDIAT la Parchetul General

Fostul deputat PSD, Vlad Cosma, a ajuns, luni, la Parchetul General pentru audieri. Fostul deputat Vlad Cosma s-a prezentat si in data de 3 aprilie in fata procurorilor de la Parchetul General unde a depus noi.

Teodor Brates, principalul crainic in timpul Revolutiei din decembrie 1989, s-a prezentat la Parchetul General

Teodor Brates, principalul crainic al TVR in timpul Revolutiei din decembrie 1989, s-a prezentat la Parchetul General, miercuri, la o zi dupa ce procurorii au anuntat extinderea si efectuarea in continuare a urmaririi penale pentru infractiuni contra umanitatii in cazul fostului presedinte Ion Iliescu.

Parchetul General, anunt dupa audierea lui Ion Iliescu: Ce au hotarat procurorii militari cu privire la dosarul Revolutiei

Parchetul General a anuntat marti, dupa ce Ion Iliescu a fost audiat in dosarul Revolutiei ca s-a exitins urmarirea penala in cazul fostului presedinte pentru infractiuni contra umanitatii, potrivit unui.

Parchetul General a extins urmarirea penala fata de Ion Iliescu: A acceptat si oficializat masuri cu caracter militar, dintre care unele au avut un evident caracter diversionist

Procurorii au decis extinderea si efectuarea in continuare a urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii contra umanitatii fata de Ion Iliescu, informeaza Parchetul de pe inalta Curte, in conditiile in care fostul presedinte a fost marti dimineata la Parchetul General, unde a stat circa o ora si jumatate.

Parchetul General numara protocoalele incheiate cu institutiile publice

Parchetul General a inceput sa numere protocoalele incheiate cu institutiile publice. Mai exact, vrea sa inventarieze acele protocoale care inca mai sunt in vigoare. Potrivit unui comunicat al Parchetului de.

Ion Iliescu, audiat la Parchetul General in Dosarul Revolutiei. A fost pus sub acuzare pentru crime impotriva umanitatii

Ion Iliescu s-a prezentat marti la Parchetul General, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele lui a fost inceputa urmarirea penala in dosarul Revolutiei pentru savarsirea infractiunii contra umanitatii, scrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )