Libnet.ro
UNICEF

14:15

Parchetul General verifica dosarele penale ale lui Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan

Hotnews Hotnews,
 Parchetul General verifica dosarele penale ale lui Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan

Ancheta extinsa in cazul lui Valentin Riciu, consilierul ministrului de Interne Carmen Dan. Cele trei dosare in care apare numele acestuia vor fi verificate de procurorii de la Parchetul General, potrivit Digi 24. continuă pe Hotnews

Parchetul General verifica dosarele penale in care ar fi vizat Valentin Riciu, consilier al ministrului Carmen Dan

Parchetul General face verificari privind ancheta efectuata in dosarele in care ar fi vizat Valentin Riciu, consilierul ministrului de Interne Carmen Dan. Potrivit unor surse judiciare, exista trei dosare penale in care consilierul este vizat pentru inselaciune, ultraj si abuz in serviciu.

LOVITURA a Parchetului General in DOSARELE PENALE ale CONSILIERULUI lui CARMEN DAN

Ancheta in cazul lui Valentin Riciu, consilierul ministrului de Interne Carmen Dan, a fost extinsa. Cele trei dosare in care apare numele acestuia vor fi verificate de procurorii de la Parchetul.

Cazul politistului acuzat de pedofilie: Parchetul General va verifica daca Sectia 18 l-a ajutat in 2016, cand a fost acuzat de agresiune sexuala

Parchetul General anunta vineri ca a extins cercetarile in dosarul politistului acuzat de pedofilie, procurorii urmand sa verifice cum a anchetat Sectia 18 acuzatia de agresiune sexuala la adresa lui Eugen Stan. Astfel procurorii parchetului General au decis extinderea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de favorizare a faptuitorului.

Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan, despre informatia ca are dosar penal: Este o noua mizerie / Surse: Riciu este vizat in trei dosare penale

Valentin Riciu, consilier al ministrului de Interne pe domeniul sindical, a catalogat ca fiind o mizerie informatia aparuta in presa ca ar avea un dosar penal pentru inselaciune si anunta ca va prezenta sambata un raport conducerii Ministerului de Interne. UPDATE: Valentin Riciu este vizat in trei dosare penale - de inselaciune, ultraj si abuz in serviciu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan, neaga ca ar fi cercetat penal

Consilierul ministrului de Interne pe probleme de personal, Valentin Riciu, fost lucrator al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, a dezmintit ca ar avea dosare penale pe numele sau.

Consilierul ministrului de Interne, Valentin Riciu, cercetat pentru inselaciune.Valentin Riciu: Este o noua mizerie in ceea ce ma priveste

Consilierul ministrului de Interne pe probleme de personal, Valentin Riciu, fost lucrator al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, are un dosar penal pentru inselaciune. Consilierul a dezmintit acuzatiile.

Valentin Riciu, consilierul lui Carmen Dan, despre informatia ca are dosar penal: Este o noua mizerie

Valentin Riciu, consilier al ministrului de Interne pe domeniul sindical, a catalogat ca fiind o mizerie informatia aparuta in presa ca ar avea un dosar penal pentru inselaciune si anunta ca va prezenta sambata un raport conducerii Ministerului de Interne, scrie Agerpres.

Valentin Riciu, consilierul ministrului Carmen Dan, neaga ca ar fi fost cercetat penal pentru inselaciune

Consilierul ministrului de Interne pe probleme de personal, Valentin Riciu, fost lucrator al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, a dezmintit ca ar avea un dosar penal pentru inselaciune.

Digi24: Valentin Riciu, consilier al ministrului Carmen Dan, are dosar penal pentru inselaciune

Unul dintre consilierii ministrului de Interne, Valentin Riciu, care ani de zile a fost coleg cu agentul Eugen Stan la Brigada Rutiera din Bucuresti, are dosar penal pentru inselaciune, potrivit Digi24.

Consilierul ministrului de Interne, Valentin Riciu, cercetat pentru inselaciune

Consilierul ministrului de Interne pe probleme de personal, Valentin Riciu, fost lucrator al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, are un dosar penal pentru inselaciune.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )