Libnet.ro
UNICEF

18:15

Parchetul Militar demonteaza MINCIUNILE lui Carmen Dan. DEZVALUIRILE prim-procurorului Ionel Corbu in SCANDALUL momentului (VIDEO)

B1 B1,
Parchetul Militar demonteaza MINCIUNILE lui Carmen Dan. DEZVALUIRILE prim-procurorului Ionel Corbu in SCANDALUL momentului (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca nu are ce sa-si reproseze in scandalul legat de interventia jandarmilor la protestul de vineri, si asta pentru ca a actionat ca un ministru. continuă pe B1

Parchetul militar o contrazice pe Carmen Dan: Niciun procuror militar nu a fost in Piata Victoriei in timpul interventiei jandarmilor

Prim-procurorul Parchetului militar, Ionel Corbu, a declarat marti ca niciun procuror militar nu a fost in Piata Victoriei in timpul interventiei jandarmilor de vineri seara, cand au avut loc violente, contrazicand-o astfel pe ministrul de Interne.

Parchetul Militar o contrazice pe Carmen Dan. Nu a fost niciun procuror care sa faca parte din centrul mobil de comanda pentru interventia din Piata Victoriei

Prim-procurorul Parchetului Militar, Ionel Corbu, o contrazice pe Carmen Dan, sustinand ca niciun procuror militar nu a facut parte din centrul mobil de comanda pentru interventia din Piata Victoriei. Ministrul de Interne sustinuse anterior ca actiunea Jandarmilor in timpul protestului de vineri a fost supravegeata de un procuror militar.

Parchetul Militar o contrazice pe Carmen Dan. Nu a fost niciun procuror care sa faca parte din centrul mobil de comanda pentru interventia din Piata Victoriei / PLUS Jandarmeria nu a transmis nca documentele solicitate

Prim-procurorul Parchetului Militar, Ionel Corbu, o contrazice pe Carmen Dan, sustinand ca niciun procuror militar nu a facut parte din centrul mobil de comanda pentru interventia din Piata Victoriei. Ministrul de Interne sustinuse anterior ca actiunea Jandarmilor in timpul protestului de vineri a fost supravegheata de un procuror militar.

Carmen Dan: Despre legalitatea actiunilor Jandarmeriei, nu domnul presedinte trebuie sa se pronunte, ci Parchetul Militar (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata ca presedintele Klaus Iohannis nu trebuie sa se pronunte asupra interventiei jandarmilor din Piata Victoriei, Parchetul Militar fiind abilitat sa faca.

UPDATE Carmen Dan, despre interventia brutala a Jandarmeriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Parchetul militar: Niciun magistrat militar nu a fost prezent

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marti,in legatura cu violentele jandarmilor de la protestul diasporei, canu are ce sa-si reproseze si ca interventia jandarmilor a fost coordonata de un intreg dispozitiv, inclusiv un procuror militar. Parchetul militar sustine caniciun procuror militar nu a fost in Piata Victoriei in timpul interventiei jandarmilor de vineri seara.

Controversele dupa violentele din Piata Victoriei frizeaza ridicolul. Cum se contrazic ministrul Internelor si Jandarmeria cu Parchetul Militar

Ministrul Carmen Dan, a declarat marti ca interventia jandarmilor la protestul diasporei s-a facut sub supravegherea unui procuror militar. Parchetul Militar - care ancheteaza violentele de vineri - sustine ca niciun procuror nu a fost mandatat sa participe la actiunile din Piata. in polemica intervine Jandarmeria care sustine ca la centrul de comanda a fost un procuror militar si ca dovada face public un proces verbal datat cu 11 august.

indemnul unui teleormanean catre cei agresati la mitingul diasporei: Nimeni, nici Dragnea, nici Carmen Dan, nu ne poate lua dreptul de a ne exprima liber

Ionut Neacsu este un teleormanean care merge periodic sa protesteze la Bucuresti. A fost si la mitingul diasporei si a plecat din nou spre Bucuresti ca sa depuna plangere la Parchetul Militar pentru lovituri primite la protestul din 10 august.

Procurorul militar care a fost vineri in Piata Victoriei o contrazice pe Carmen Dan: NU am supravegheat interventia jandarmilor! (FOTO)

Scandalul legat de prezenta sau absenta procurorilor militari la protestul de vineri din Piata Victoriei capata proportii. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca Jandarmeria si-a coordonat interventia.

Carmen Dan, dupa interventia brutala a Jandarmeriei n Piata Victoriei: Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil / Jandarmii au actionat sub supravegherea unui procuror militar

Ministrul Carmen Dan sustine ca nu are ce sa-si reproseze dupa incidentele violente de la protestele de vineri, cand Jandarmeria a intervenit brutal pentru dispersarea protestatarilor din Piata Victoriei. Nu am ce sa-mi reprosez. Am facut ce trebuia sa faca un ministru responsabil, a declarat Dan.

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, astazi, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata interventia sub supravegherea unui procuror militar care a fost in piata, conform News.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )