Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parchetul Militar inca nu a primit documentele solicitate Jandarmeriei in cazul protestului de vineri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Parchetul Militar inca nu a primit documentele solicitate Jandarmeriei in cazul protestului de vineri

Prim-procurorul Parchetului Militar Bucuresti, Ionel Corbu, a declarat marti ca nu a primit documentele solicitate Jandarmeriei, insa a subliniat ca exista modalitati specifice de identificare a jandarmilor care au actionat la protestul din Piata. continuă pe Wall-Street Ro

Parchetul Militar cere documente de la Jandarmerie

Parchetul Militar cere oficial Jandarmeriei documente despre felul in care au fost organizate, vineri seara, fortele de ordine. Toate datele pe care le vor primi vor fi folosite in ancheta privind violentele din.

Carmen Dan: Despre legalitatea actiunilor Jandarmeriei, nu domnul presedinte trebuie sa se pronunte, ci Parchetul Militar (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat sambata ca presedintele Klaus Iohannis nu trebuie sa se pronunte asupra interventiei jandarmilor din Piata Victoriei, Parchetul Militar fiind abilitat sa faca.

Controversele dupa violentele din Piata Victoriei frizeaza ridicolul. Cum se contrazic ministrul Internelor si Jandarmeria cu Parchetul Militar

Ministrul Carmen Dan, a declarat marti ca interventia jandarmilor la protestul diasporei s-a facut sub supravegherea unui procuror militar. Parchetul Militar - care ancheteaza violentele de vineri - sustine ca niciun procuror nu a fost mandatat sa participe la actiunile din Piata. in polemica intervine Jandarmeria care sustine ca la centrul de comanda a fost un procuror militar si ca dovada face public un proces verbal datat cu 11 august.

URS: Apel catre Parchetul Militar

Uniunea Salvati Romania USR) face apel la Politie si la Parchetul Militar sa ia legatura de urgenta cu toti cei care au fost raniti si sunt internati in spitale dupa mitingul diasporei din 10 august si solicita ca Avocatul Poporului sa se autosesizeze dupa violentele de la mitingul diasporei, potrivit Agerpres.

USR: Apel catre Parchetul Militar

Uniunea Salvati Romania USR) face apel la Politie si la Parchetul Militar sa ia legatura de urgenta cu toti cei care au fost raniti si sunt internati in spitale dupa mitingul diasporei din 10 august si solicita ca Avocatul Poporului sa se autosesizeze dupa violentele de la mitingul diasporei, potrivit Agerpres.

Procurorii de la Parchetul Militar, apel de ULTIMA ORA la protestatarii raniti in Piata Victoriei: Unde sunt asteptati acestia

Procurorii de la Parchetul Militar le transmit tututor celor care au fost raniti la protestul din Piata Victoriei, de pe 10 august, sa mearga la sediul instutiei pentru a depune plangeri. Procurorii.

Parchetul Militar o contrazice pe Carmen Dan. Nu a fost niciun procuror care sa faca parte din centrul mobil de comanda pentru interventia din Piata Victoriei / PLUS Jandarmeria nu a transmis nca documentele solicitate

Prim-procurorul Parchetului Militar, Ionel Corbu, o contrazice pe Carmen Dan, sustinand ca niciun procuror militar nu a facut parte din centrul mobil de comanda pentru interventia din Piata Victoriei. Ministrul de Interne sustinuse anterior ca actiunea Jandarmilor in timpul protestului de vineri a fost supravegheata de un procuror militar.

Parchetul General preia de la Parchetul Militar ancheta in cazul protestului de vineri din Piata Victoriei

Sectia Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General a preluat de la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar ancheta in dosarul privind modul de interventie al jandarmilor si incidentele petrecute la manifestatia de vineri seara din.

Parchetul militar o contrazice pe Carmen Dan: Niciun procuror militar nu a fost in Piata Victoriei in timpul interventiei jandarmilor

Prim-procurorul Parchetului militar, Ionel Corbu, a declarat marti ca niciun procuror militar nu a fost in Piata Victoriei in timpul interventiei jandarmilor de vineri seara, cand au avut loc violente, contrazicand-o astfel pe ministrul de Interne.

Parchetul Militar o contrazice pe Carmen Dan. Nu a fost niciun procuror care sa faca parte din centrul mobil de comanda pentru interventia din Piata Victoriei

Prim-procurorul Parchetului Militar, Ionel Corbu, o contrazice pe Carmen Dan, sustinand ca niciun procuror militar nu a facut parte din centrul mobil de comanda pentru interventia din Piata Victoriei. Ministrul de Interne sustinuse anterior ca actiunea Jandarmilor in timpul protestului de vineri a fost supravegeata de un procuror militar.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )