Libnet.ro
UNICEF

07:45

Pare scunda, dar este mai inalta decat multe dintre femei. Ce inaltime are Regina Elisabeta

Adevărul Adevărul,
Pare scunda, dar este mai inalta decat multe dintre femei. Ce inaltime are Regina Elisabeta

Este cunoscuta drept cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, iar acesta nu este singurul record pe care Regina Elisabeta il detine la cei 92 de ani. Elisabeta a Marii Britanii este cea mai in varsta suverana, are cel mai indelungat mariaj regal, chipul ei apare pe cele mai multe monede si e monarhul care a calatorit in cele mai multe tari. continuă pe Adevărul

Ce inaltime are de fapt Regina Elisabeta? Pare scunda, dar este mai inalta decat multe dintre femei

Este cunoscuta drept cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii, iar acesta nu este singurul record pe care Regina Elisabeta il detine la cei 92 de ani. Elisabeta a Marii Britanii este cea mai in varsta.

Motivul stiintific pentru care simptomele unei raceli te afecteaza mai tare decat pe cei din jur

O raceala sau gripa poate pune la pamant pe oricineinsa se pare ca unele persoane sufera mai rau decat altele. Conform cercetatoriilor de la Universitatea din Virginia, exista e explicatie.

Ion Caramitru, PLATIT MULT mai PROST decat Horatiu Malaele, desi joaca in acelasi spectacol si petrec tot atat timp pe scena

Chiar daca sunt parteneri de scena in acelasi spectacol, Cate-n luna si-n stele, Ion Caramitru este platit mai prost decat Horatiu Malaele. Acest lucru reiese dintr-un document al Primariei Constan.

iPhone Xs este mai rezistent la trante, decat se credea initial

In cazul in care decizia unei eventuale achizitii de iPhone Xs iti este ghidata de rezistenta terminalului la trante, ar fi bine sa vezi clipul de mai sus. La cateva saptamani dupa ce.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )