Libnet.ro
UNICEF

10:15

Paris Masters: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat n semifinale probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 Paris Masters: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat n semifinale probei de dublu

Perechea formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-a calificat in penultimul act al Masters-ului de la Paris, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 7-64), 6-0, de favoritii numarul sase, Raven Klaasen si Michael Venus. Meciul a durat o ora si 13 minute. continuă pe Hotnews

Paris Masters: Novak Djokovic s-a calificat n sferturi

Cap de serie numarul doi si viitor lider mondial de saptamana viitoare, Novak Djokovic a obtinut joi biletul pentru sferturile Masters-ului de la Paris. La scorul de 6-1, 2-1 in favoarea sa, Nole a profitat de abandonul lui Damir Dzumhur.

Paris Masters: Marin Cilic, victorie n doua seturi n fata lui Philipp Kohlschreiber (Program 16-imi)

Marin Cilic s-a calificat in optimile Masters-ului de la Paris, cu premii valoare totala de aproape cinci milioane de dolari, dupa ce a trecut in 16-imi de Philipp Kohlschreiber, scor 6-3, 6-4. Meciul a durat o ora si 13 minute. in optimi, croatul se va confrunta cu castigatorul partidei dintre Roberto Bautista-Agut si Grigor Dimitrov.

Paris Masters: Karen Khachanov, n semifinale (victorie cu Alexander Zverev)

Karen Khachanov a bifat, vineri, prima victorie in fata lui Alexander Zverev, rusul reusind in urma acestui succes sa se califice in semifinalele Masters-ului de la Paris. Disputa s-a incheiat dupa o ora si 11 minute, scor 6-1, 6-2 in favoarea numarului 18 ATP.

VIDEO Paris Masters: Roger Federer, calificare n sferturi - Victorie n doua seturi cu Fabio Fognini

Roger Federer a facut, joi, pasul catre sferturile Masters-ului de la Paris, dupa o victorie in doua seturi, scor 6-4, 6-3, cu Fabio Fognini. Pentru un loc in semifinale, elvetianul se va duela cu Kei Nishikori.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )