Libnet.ro
UNICEF

23:00

Parlamentul britanic va dezbate si vota planul B al premierului Theresa May pe 29 ianuarie

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul britanic va dezbate si vota planul B al premierului Theresa May pe 29 ianuarie

Parlamentul britanic va dezbate si vota un plan B pentru Brexit pe 29 ianuarie, dupa ce marti Camera Comunelor a respins proiectul de Acord Brexit negociat de premierul Theresa May cu Uniunea Europeana, relateaza Reuters. Acest plan B vine dupa ce guvernul premierului a reusit sa supravietuiasca motiunii de cenzura. continuă pe Hotnews

Parlamentul britanic dezbate o motiune de cenzura impotriva premierului Theresa May

Liderul opozitiei laburiste Jeremy Corbyn a denuntat Guvernul zombi al premierului britanic Theresa May, in deschiderea dezbaterii in Parlament a unei motiuni de cenzura contra acesteia, in urma derutei cu privire la acordul privind iesirea din Uniunea Europeana, relateaza AFP.

Premierul Theresa May supravietuieste motiunii de cenzura, la o zi dupa ce acordul pentru BREXIT a fost respins de Parlamentul britanic

Motiunea de cenzura a Partidului Laburist contra Guvernului Theresei May a fost respinsa miercuri seara in Camera Comunelor, cu 325 la 306 voturi.

VIDEO Premierul Theresa May supravietuieste motiunii de cenzura, la o zi dupa ce acordul pentru BREXIT a fost respins de Parlamentul britanic

Motiunea de cenzura a Partidului Laburist contra Guvernului Theresei May a fost respinsa miercuri seara in Camera Comunelor, cu 325 la 306 voturi. Premierul broitanic are termen pana luni sa prezinte un plan B cu privire la iesirea regatului din Uniune, in urma respingerii marti seara a acordului incheiat cu Cei 27 in noiembrie.

LIVE VIDEO Parlamentul britanic dezbate motiunea de cenzura mpotriva Guvernului premierului Theresa May

Dezbaterea motiunii de cenzura, depusa de catre opozitia laburista impotriva Guvernul premierului Theresa May, a inceput miercuri, la o zi dupa ce Parlamentul de la Londra a respins proiectul acordului de Brexit convenit cu Uniunea Europeana de catre May. Votul asupra motiunii de cenzura va incepe cu ora 21. 00, ora Romaniei.

Planul B al premierului Theresa May privind Brexitul, dezbatut in parlament pe 29 ianuarie

Andrea Leadsom, liderul Camerei Comunelor, a transmis parlamentarilor ca Planul B privind Brexitul prezentat de premierul Theresa May va fi dezbatut pe 29 ianuarie, scrie The Guardian.

VIDEO UPDATE Guvernul premierului Theresa May supravietuieste motiunii de cenzura

Premierul Theresa May ramane premier, dupa ce motiunea de cenzura depusa de catre opozitia laburista a picat la votul din Parlament. in favoarea demiterii Guvernului Theresa May s-au pronuntat 306 deputati britanici, iar impotriva 325. Imediat dupa anuntarea rezultatului, Theresa May a spus ca vrea sa inceapa discutiile cu liderii opozitiei chiar in aceasta seara pentru a gasi un plan alternativ de Brexit.

VIDEO UPDATE Acordul privind Brexit a fost respins de Parlamentul britanic. nfrngere istorica pentru premierul Theresa May. Opozitia depune motiune de cenzura mpotriva Guvernului. Reactia Theresei May

Parlamentul de la Londra a respins, marti seara, proiectul acordului de divort convenit cu Uniunea Europeana de catre premierul britanic Theresa May. Acest vot, care reprezinta o infrangere istorica pentru Theresa May, amplifica incertitudinea cu privire la viitorul Regatului Unit, cu doua luni si jumatate inainte de data prevazuta pentru iesirea din UE. Dupa vot, opozitia laburista a anuntat depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului. Premierul britanic a declarat ca votul din aceasta seara nu este calea de urmat si ca a crezut intotdeauna ca cea mai buna cale este parasirea UE cu un acord bun, fapt caruia i-a dedicat ultimii doi ani.

LIVEVIDEO UPDATE Acordul Brexit a fost respins de Parlamentul britanic. nfrngere istorica pentru premierul Theresa May

Parlamentul britanic a respins, marti seara, proiectul acordului de divort convenit cu Uniunea Europeana de catre premierul britanic Theresa May. Acest vot, care reprezinta o infrangere istorica pentru Theresa May, amplifica incertitudinea cu privire la viitorul Regatului Unit.

Calculele dinaintea votului istoric din Parlamentul britanic/ Sortii nu i sunt favorabili premierului May

Parlamentul britanic dezbate acordarea sprijinului pentru Acordul de Brexit propus de Theresa May. Decizia va marca modul in care Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana, dar si impactul pe care Brexitul il va avea asupra economiei britanice, relateaza Reuters.

Parlamentul britanic a RESPINS acordul de Brexit incheiat de Theresa May cu liderii UE

Lovitura teribila data de Parlamentul Britanic! Acordul de Brexit incheiat de guvernul britanic condus de Theresa May cu liderii Uniunii Europene a fost respins in urma votului din Parlament. Acordul a primit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )