Libnet.ro
UNICEF

23:01

Parlamentul dezbate motiunea de cenzura impotriva lui May

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul dezbate motiunea de cenzura impotriva lui May

Liderul opozitiei laburiste, Jeremy Corbyn, a denuntat Guvernul zombi al premierului britanic Theresa May, in deschiderea dezbaterii in Parlament a unei motiuni de cenzura contra acesteia, in urma derutei cu privire la acordul Brexitului, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului May, respinsa

Motiunea de cenzura a Partidului Laburist contra Guvernului Theresei May a fost respinsa miercuri seara in Camera Comunelor, cu 325 la 306 voturi, relatea.

LIVE VIDEO Parlamentul britanic dezbate motiunea de cenzura mpotriva Guvernului premierului Theresa May

Dezbaterea motiunii de cenzura, depusa de catre opozitia laburista impotriva Guvernul premierului Theresa May, a inceput miercuri, la o zi dupa ce Parlamentul de la Londra a respins proiectul acordului de Brexit convenit cu Uniunea Europeana de catre May. Votul asupra motiunii de cenzura va incepe cu ora 21. 00, ora Romaniei.

Parlamentul britanic dezbate o motiune de cenzura impotriva premierului Theresa May

Liderul opozitiei laburiste Jeremy Corbyn a denuntat Guvernul zombi al premierului britanic Theresa May, in deschiderea dezbaterii in Parlament a unei motiuni de cenzura contra acesteia, in urma derutei cu privire la acordul privind iesirea din Uniunea Europeana, relateaza AFP.

Premierul Theresa May supravietuieste motiunii de cenzura, la o zi dupa ce acordul pentru BREXIT a fost respins de Parlamentul britanic

Motiunea de cenzura a Partidului Laburist contra Guvernului Theresei May a fost respinsa miercuri seara in Camera Comunelor, cu 325 la 306 voturi.

VIDEO Premierul Theresa May supravietuieste motiunii de cenzura, la o zi dupa ce acordul pentru BREXIT a fost respins de Parlamentul britanic

Motiunea de cenzura a Partidului Laburist contra Guvernului Theresei May a fost respinsa miercuri seara in Camera Comunelor, cu 325 la 306 voturi. Premierul broitanic are termen pana luni sa prezinte un plan B cu privire la iesirea regatului din Uniune, in urma respingerii marti seara a acordului incheiat cu Cei 27 in noiembrie.

Criza politica in Marea Britanie. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Theresa May nu a trecut

Camera Comunelor a respins la limita, miercuri seara, motiunea de cenzura depusa de opozitia laburista la adresa Guvernului Theresa May, care ramane astfel in functie si incearca sa gaseasca solutii.

VIDEO UPDATE Guvernul premierului Theresa May supravietuieste motiunii de cenzura

Premierul Theresa May ramane premier, dupa ce motiunea de cenzura depusa de catre opozitia laburista a picat la votul din Parlament. in favoarea demiterii Guvernului Theresa May s-au pronuntat 306 deputati britanici, iar impotriva 325. Imediat dupa anuntarea rezultatului, Theresa May a spus ca vrea sa inceapa discutiile cu liderii opozitiei chiar in aceasta seara pentru a gasi un plan alternativ de Brexit.

Lovitura de teatru la Londra. Motiune de cenzura impotriva guvernului condus de Theresa May

Parlamentarii britanici au respins masiv marti seara acordul privind Brexit-ul negociat de premierul conservator Theresa May cu Bruxellesul. Opozitia laburista a anuntat imediat ca introduce o motiune de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )