Libnet.ro
UNICEF

15:46

Parlamentul European cere crearea unui Mecanism pentru protejarea democratiei n UE / ngrijorare tot mai mare n legatura cu democratia si statul de drept n Malta, Slovacia si Romnia

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul European cere crearea unui Mecanism pentru protejarea democratiei n UE / ngrijorare tot mai mare n legatura cu democratia si statul de drept n Malta, Slovacia si Romnia

Parlamentul European cere crearea unui mecanism cuprinzator, permanent si obiectiv pentru protejarea democratiei, a statului de drept si a drepturilor fundamentale la nivelul Uniunii Europene. in rezolutie este notata ingrijorarea tot mai mare in legatura cu democratia si statul de drept in Malta, Slovacia si Romania. continuă pe Hotnews

Parlamentul European cere majorarea bugetului UE pentru programul de inovare Orizont

Parlamentul European a adoptat, marti, la Strasbourg, noul buget multianual MFF) al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, cerand suplimentarea unor investitii, printre care si cele din programul Orizont, prin care se finanteaza proiecte inovatoare inclusiv cele realizate de catre startupuri.

Comisia Europeana cere in MCV salvarea lui Lazar si suspendarea punerii in aplicare a legilor justitiei

UPDATE - Rezolutia impotriva Romaniei a fost adoptata in Parlamentul European. Documentul a inregistrat 473 de voturi pentru. Potrivit draftului rezolutiei, Parlamentul European indeamna Parlamentul.

Rezolutia impotriva Romaniei, adoptata cu amendamente de Parlamentul European

UPDATE - Rezolutia impotriva Romaniei a fost adoptata in Parlamentul European. Documentul a inregistrat 473 de voturi pentru. Potrivit draftului rezolutiei, Parlamentul European indeamna Parlamentul.

Parlamentul European voteaza astazi Rezolutia privind statul de drept din Romnia. Tot astazi, Comisia Europeana publica raportul MCV, care este mai dur pentru Romnia dect pentru Bulgaria

Parlamentul European voteza marti, in plenul de la Strasbourg, Rezolutia privind statul de drept din Romania, care contine 13 recomandari si semnaleaza ingrijorarile privind modificarea legilor justitiei si a codurilor penale din Romania, ce pot submina structural independenta justitiei si capacitatea de lupta impotriva coruptiei. Tot marti, Comisia Europeana va face public raportul in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV). Potrivit G4Media, documentul arata ca Romania a indeplinit doar doua din cele 12 recomandari si va adauga alte recomandari privind legile justitiei si codurile penale.

Chisinaul, criticat dur in Parlamentul European: Plahotniuc si oligarhii aserviti Moscovei distrug statul de drept

Parlamentul European a organizat marti, 13 noiembrie o dezbatere comuna privind implementarea Acordului de Asociere UE - Republica Moldova. in cadrul sedintei plenare, guvernarea de la Chisinau a fost dur criticata de catre eurodeputatul Petras Austrevi269;ius, raportor pe cazul Republicii Moldova, dar si de catre alti deputati care au luat cuvantul pentru a se expune cu privire la situatia politica de la Chisinau.

Parteneriat pentru crearea unui sistem inovativ de monitorizare a mediului ce vizeaza schimbarile asupra ecosistemelor bazinelor raurilor Nistru si Prut

Universitatea Dunarea de Jos din Galati UDJG) a incheiat un parteneriat cu Institutul de Zoologie din Chisinau Republica Moldova) ce vizeaza proiectul HydroEcoNex, prin care se urmareste crearea unui sistem de monitorizare transfrontaliera inovatoare a transformarilor ecosistemelor raurilor din bazinul Marii Negre sub impactul dezvoltarii hidroenergetice si al schimbarilor climatice.

Parlamentul European a adoptat rezolutia privind statul de drept in Romania: rechizitoriu in 13 puncte

Parlamentul European a votat marti, cu 473 de voturi pentru, rezolutia care amendeaza dur comportamentul guvernului si parlamentului din Romania privind statul de drept.

Parlamentul European a votat o rezolutie fata de Moldova, prin care aceasta ar putea pierde facilitatile UE. Eurodeputatii critica ncalcarea statului de drept si capturarea Moldovei de interese oligarhice

Parlamentul European a votat miercuri o rezolutie privind implementarea Acordului de Asociere UE Republica Moldova. Eurodeputatii au denuntat capturarea statului de interese oligarhice, suprimarea justitiei, sfidarea angajamentelor asumate, invalidarea alegerilor in Chisinau, neglijarea recomandarilor Comisiei de la Venetia in cazul schimbarii sistemului electoral, lipsa progresului in investigarea fraudei bancare, si expulzarea unor profesori turci de la liceul Orizont, scrie Deutsche Welle Moldova. Efectul ar putea fi pierderea facilitatilor UE.

Parlamentul European a votat o rezolutie fata de Moldova. Eurodeputatii vorbesc despre justitie selectiva, intimidarea opozitiei si critica sistemul electoral mixt

Parlamentul European a votat miercuri, 14 noiembrie, o rezolutie privind punerea in aplicare a Acordului de Asociere UE - Moldova. Eurodeputatii au criticat evolutiile politice de la Chisinau, in special fiind vorba de intimidarea opozitiei, decizia de a schimba sistemul electoral, lipsa libertatii presei, lipsa progresului in investigarea fraudei bancare, expulzarea celor sapte profesori turci, adoptarea legii privind amnistia fiscala etc.

UPDATE // Urmasa Vioricai Dancila in Parlamentul European a facut o gafa de proportii: Moldova este granita cu Rusia // Drept la replica al europarlamentarului Maria Gabriela Zoana (FOTO)

UPDATE:in urma publicarii articolului Urmasa Vioricai Dancila in Parlamentul European a facut o gafa de proportii: Moldova este granita cu Rusia, europarlamentarul roman Maria Gabriela Zoana a.

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )