Libnet.ro
UNICEF

13:16

Parlamentul European cere relaxarea regimului de prescriere a canabisuluimedicinal

Adevărul Adevărul,
Parlamentul European cere relaxarea regimului de prescriere a canabisuluimedicinal

In rezolutia adoptata, europarlamentarii fac un apel catre Comisia Europeana si autoritatile din tarile membre UE sa faca o distinctie clara intre canabisul medicinal si alte utilizari ale acestei plante, potrivit site-ului Parlamentului European. in plus, se cere relaxarea legslatiei in vigoare. continuă pe Adevărul

Parlamentul European cere protectie pentru homosexuali

Plenul Parlamentului European a aprobat, ieri, la Strasbourg doua rezolutii care solicita mai multe politici de combatere a discriminarii si de protectie a homosexualilor, transsexualilor si intersexualilor, transmite agentia EFE.

Liderul ALDE din Parlamentul European a raspuns scrisorii USR: Kovesi este un candidat valoros pentru Parchetul European

Liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, a raspuns scrisorii USR de sustinere a Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european, spunand ca este un candidat valoros, a precizat, joi, liderul USR Dan Barna.

VIDEO George Simion vrea sa fie vocea miscarii unioniste in Parlamentul European

Cu trei luni si jumatate inainte de alegerile europarlamantare, unionistul George Simion si-a lansat candidatura pentru Parlamentul European. Focsaneanul, cunoscut activist al unirii Moldovei cu Romania, va candida din postura de independent la scutrinul din 26 mai.

Ponta spune ca va deschide lista pentru Parlamentul European, dar nu va pleca la Bruxelles

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, spune ca va deschide lista candidatilor partidului pentru Parlamentul European doar pentru a juca rolul de locomotiva si pentru a trage partidul in alegeri, dar nu va accepta mandatul de europarlamentar si va ramane deputat in legislativul de la Bucuresti.

MAI anunta un acord provizoriu cu Parlamentul European pentru facilitarea accesului autoritatilor de aplicare a legii la informatii financiare

Ministerul Afacerilor Interne MAI) au anuntat, marti, ca s-a ajuns la un acord informal cu Parlamentul European privind o propunere de directiva care stabileste norme de facilitare a accesului autoritatilor de aplicare a legii la informatii financiare, in scopul prevenirii, descoperirii si investigarii anumitor infractiuni.

PRIM-MINISTRUL ITALIAN, IN PARLAMENTUL EUROPEAN: Singura, UE nu mai poate face fata provocarilor mondiale

Giuseppe Conte, prim-ministrul italian, si-a prezentat astazi, in plenul Parlamentului European de la Strasbourg, viziunea sa si a guvernului sau despre viitorul Europei.

Mircea Badea a facut anuntul: Un grup din Parlamentul European se va opune candidaturii lui Kovesi

Liviu Plesoianu a transmis o scrisoare incendiara catre membrii Parlamentului European. Deputatul PSD le-a explicat alesilor europeni problemele din Romania ale lui Kovesi, in incercarea de a o impiedica pe.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )