Libnet.ro
UNICEF

09:45

PARLAMENTUL EUROPEAN A DECIS: incalcarea statului de drept atrage blocarea fondurilor europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PARLAMENTUL EUROPEAN A DECIS: incalcarea statului de drept atrage blocarea fondurilor europene

Statele membre ale Uniunii Europene care nu respecta valorile democratiei si principiul statului de drept risca sa nu mai beneficieze de fonduri europene. Decizia a fost luata, ieri, de Parlamentul European, care a adoptat cu 397 de voturi pentru, 158 de voturi impotriva si 69 de abtineri, un proiect potrivit caruia guvernele ce exercita presiuni asupra justitiei sau nu reusesc sa combata coruptia vor risca suspendarea fondurilor europene. continuă pe Ziarul Bursa

Tarile membre UE care pun n pericol statul de drept risca sa piarda bani europeni, a decis Parlamentul European

Parlamentul European a votat joi proiectul de lege potrivit caruia guvernele ce intervin in instante sau nu reusesc sa combata coruptia vor risca suspendarea fondurilor europene.

in fine, a venit vremea sa iesim in fata: un europarlamentar PSD acuza Parlamentul European ca incalca statul de drept!

In opinia doamnei europarlamentar PSD Gabriela Zoana urmasa in scaun a doamnei prim-ministru Viorica Vasilica Dancila), una dintre legile adoptate prin vot majoritar de catre colegii sai din Parlamentul European ridica o problema de o gravitate exceptionala, deoarece documentul care se doreste a proteja statul de drept in tarile membre incalca el insusi statul de drept.

Dancila, despre discutiile din Parlamentul European: S-au referit numai la statul de drept, la justitie, dar nu am vazut pe nimeni care sa faca referire la drepturile omului

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti seara, referindu-se la discutiile despre statul de drept din Parlamentul European, ca trebuie prezentat adevarul la Bruxelles pentru ca a existat multa dezinformare. Dancila a afirmat ca liderii europeni au vorbit despre statul de drept, dar nu au facut referire la drepturile omului.

Tarile membre UE care pun n pericol statul de drept risca sa piarda bani europeni - proiect de lege adoptat de Parlamentul European

Parlamentul European a votat joi proiectul de lege potrivit caruia Guvernele ce intervin in instante sau nu reusesc sa combata coruptia vor risca suspendarea fondurilor europene.

Premierul Dancila, la Parlamentul European

ACTUALIZARE: in Romania nu este incalcat statul de drept ----- * ACTUALIZARE: Este important ca utilizarea fondurilor europene sa fie in interesul beneficiarului direct ----- * ACTUALIZARE: Obiectivul central al presedintiei Romaniei la Consiliul UE este de a contribui la o Europa mai unita si mai coeziva ----- * ACTUALIZARE: Dancila acuza parlamentarii europeni ca sunt dezinformati ----- * ACTUALIZARE: Viorica Dancila a ajuns la Parlamentul European -----.

Corina Cretu, lovitura pentru PSD: Si-a anuntat candidatura pentru Parlamentul European din partea Pro Romania

Dupa nenumarate critici la dresa Guvernului PSD, Corina Cretu anunta ca paraseste PSD. Comisarul european pentru Dezvoltare Regionala si-a anuntat candidatura pentru Parlamentul European din partea Pro.

IN PARLAMENTUL EUROPEAN: Cancelarul austriac, criticat pentru ca nu a votat Pactul privind migratiile

Cancelarul conservator austriac Sebastian Kurz a fost criticat marti in Parlamentul European pentru retragerea tarii sale din Pactul mondial al ONU cu privire la migratii.

Premierul Dancila a ajuns la Parlamentul European

ACTUALIZARE: Viorica Dancila a ajuns la Parlamentul European ----- Premierul Viorica Dancila prezinta astazi in plenul Parlamentului European, la Strasbourg, prioritatile presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene.

Iohannis contesta legea referitoare la alegerile pentru Parlamentul European

Presedintele Klaus Iohannis a trimis astazi Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative in materie electorala, care vizeaza si alegerile pentru Parlamentul European.

FOTO Discursul premierului Dancila n Parlamentul European, ntr-o sala aproape goala

Premierul Viorica Dancila a prezentat marti in Parlamentul European prioritatile Romaniei in ceea ce priveste presedintia Consiliului Uniunii Europene, insa sala a fost aproape goala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )