Libnet.ro
UNICEF

21:15

Parlamentul European planuieste sa amane cu o luna preluarea functiilor de catre noua Comisie Europeana (oficial)

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul European planuieste sa amane cu o luna preluarea functiilor de catre noua Comisie Europeana (oficial)

Parlamentul European este pregatit sa permita noii Comisii Europene, prezidata de catre Ursula von der Leyen, sa isi preia functiile la 1 decembrie, cu o luna mai tarziu decat era planificat, in timp ce trei tari, Romania, Ungaria si Franta sunt asteptate inca sa propuna noi candidati de comisari, potrivit purtatorului de cuvant. continuă pe Hotnews

Haos cu propunerile de eurocomisar. Parlamentul European preconizeaza sa amane cu o luna intrarea in functie a Comisiei von der Leyen

Parlamentul European este pregatit sa permita intrarea in functie a noii Comisii Europene a Ursulei von der Leyen la 1 decembrie - cu o luna mai tarziu decat s-a prevazut -, in contextul in care trei tari - Romania, Franta si Ungaria - urmeaza sa propuna candidati in noua CE, a anuntat miercuri un purtator de cuvant al PE, relateaza AFP.

KOVESI, confirmata de Parlamentul European in functia de PROCUROR-SEF EUROPEAN. Muresan (PNL): A fost ultima stampila. Se poate apuca de treaba

Parlamentul European a confirmat-o oficial pe Laura Codruta Kovesi, miercuri, in functia de procuror-sef european. Decizia a fost luata in Conferinta presedintilor grupurilor politice din Parlament, iar.

Kovesi, confirmata de Parlamentul European in functia de procuror-sef european

Ultimul pas pentru numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european a fost facut, iar Parlamentul European a confirmat-o oficial pe fosta sefa DNA in functia de conducere a Parchetului European. Decizia a fost luata in Conferinta presedintilor grupurilor politice din Parlament.

Conferinta presedintilor din Parlamentul European a validat numirea Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European

Liderii de grupuri politice din Parlamentul European au validat, in Conferinta presedintilor, numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef al Parchetului European EPPO), anunta PLUS intr-un comunicat, informeaza G4media.

Parlamentul European amana votul pentru validarea viitoarei Comisii Europene

Parlamentul European a amanat miercuri votul pentru validarea viitoarei Comisii Europene conduse de Ursula von der Leyen programat initial sa aiba loc pe 23 octombrie, in cadrul sesiunii plenare de saptamana.

Parlamentul European amana votul pentru validarea viitoarei Comisii Europene

Parlamentul European a amanat miercuri votul pentru validarea viitoarei Comisii Europene conduse de Ursula von der Leyen programat initial sa aiba loc pe 23 octombrie, in cadrul sesiunii plenare de saptamana viitoare a PE de la Strasbourg, relateaza dpa, citand surse europarlamentare.

Parlamentul European a amanat votul pentru validarea viitoarei Comisii Europene, in contextul in care candidatii Romaniei, Ungariei si Frantei au fost respinsi

Parlamentul European a amanat miercuri votul pentru validarea viitoarei Comisii Europene conduse de Ursula von der Leyen programat initial sa aiba loc pe 23 octombrie, dar nu a stabilit o alta data, relateaza DPA, citand surse parlamentare.

Parlamentul European valideaza numirea Laurei Codruta Kovesi ca procuror-sef european

Conferinta Presedintilor a Parlamentului European a facut miercuri ultimul pas pentru numirea Laurei Codruta Kovesi drept primul procuror-sef european, anunta PE intr-un comunicat oficial. Decizia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )