Libnet.ro
UNICEF

21:45

Parlamentul European a stabilit o dezbatere a situatiei justitiei din Romania in plenul de la Strasbourg

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentul European a stabilit o dezbatere a situatiei justitiei din Romania in plenul de la Strasbourg

Eurodeputatul Siegfried Muresan anunta ca la nivelul Parlamentului European s-a decis ca situatia justitiei din tara noastra sa fie dezbatuta in urmatoarea sesiune plenara, din februarie, in plenul de la Strasbourg, el considerand ca aceasta arata ingrijorarea serioasa existenta la nivelul Uniunii Europene fata de incercarile de slabire a sistemului de justitie din Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Legile justitiei din Romania, subiect de dezbatere in Parlamentul European. Liderul grupului Verzilor: Suntem ingrijorati ca statul de drept in Romania este in pericol/ Plus: Ce spune despre nominalizarea Vioricai Dancila in functia de prim-ministru

Grupul europarlamentar al Verzilor/Aliantei Libere Europene a propus ca, in luna februarie, in Parlamentul European sa aiba loc o dezbatere privind legile justitiei din Romania, iar la nivelul presedintilor grupurilor exista deja un acord de principiu in acest sens. Ska Keller, co-presedinte al grupului europarlamentar al Verzilor, a declarat pentru HotNews. ro ca statul de drept in Romania este in pericol, iar guvernul nu asculta cu atentie societatea civila. O decizie formala privind organizarea acestei dezbateri urmeaza sa fie luata. Vezi in articol un scurt interviu cu Ska Keller. Ce spune aceasta despre nominalizarea Vioricai Dancila la functia de prim-ministru.

Siegfried Muresan: Modificarea legilor justitiei va fi discutata in Parlamentul European. Legalizarea hotiei este un risc pentru securitatea cetatenilor europeni

Parlamentul European va dezbate in urmatoarea sesiune plenara, din februarie, in plenul de la Strasbourg, situatia justitiei din Romania ca urmare a incercarilor PSD si ALDE de a slabi justitia, afirma europarlamentarul Siegfried Muresan.

Provocarile anului 2018 in Parlamentul European

Prima sesiune plenara in Parlamentul European incepe pe astazi, pe 15 ianuarie, la Strasbourg. Provocarile anului 2018 in Parlamentul European sunt legate de migratie, de cati.

Cine o inlocuieste pe Viorica Dancila in Parlamentul European

Gabriela Zoana are 38 de ani si este doriginara din Pitesti. Este director general adjunct la Registrul Comertului si acum ii va lua locul Vioricai Dancila in Parlamentul European. Gabriela.

Cine o inlocuieste pe Viorica Dancila in Parlamentul European. E doctor in Drept si vorbeste fluent franceza si engleza

Gabriela Zoana 38 de ani), director general adjunct la Registrul Comertului, ii va lua locul Vioricai Dancila in Parlamentul European. Gabriela Zoana a fost avocat timp de 10 ani, este doctor in Drept si vorbeste fluent franceza si engleza. in 2014 a fost pe pozitia 20 pe lista PSD la alegerile europarlamentare.

Gianni Pittella, liderul grupului social-democrat din Parlamentul European, o felicita pe Dancila

Grupul social-democrat o felicita pe Viorica Dancila pentru numirea ca nou prim-ministru al Romaniei, a declarat astazi Gianni Pittella, liderul grupului social-democrat din Parlamentul European, potrivit Agerpres.

Liderul grupului social-democrat din Parlamentul European o felicita pe Viorica Dancila

Liderul grupului social-democrat din Parlamentul European, Gianni Pittella, a declarat miercuri, dupa ce Viorica Dancila a fost numita de presedintele Klaus Iohannis in fruntea viitorului guvern al.

Cu ce s-a remarcat Viorica Dancila in Parlamentul European

Viorica Dancila e de noua ani in Parlamentul European. Din 2009, aceasta a avut un singur raport pentru care a fost raportor principal. Europarlamentara a ajuns in atentia presei dupa un interviu.

O noapte intr-un spital de stat din Romania, de cinci ori mai scumpa decat intr-un hotel de lux

Sume exorbitante sunt decontate pentru cazarea bolnavilor de spitalele din Romania din bugetul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). O noapte petrecuta intr-un spital din Romania a.

Cea mai grea iarna din Romania. Marele viscol din 1954 a ingrozit bucurestenii! Cum arata atunci Piata Universitatii - GALERIE FOTO

De-a lungul anilor, Romania s-a confruntat cu ierni mai aspre, cu ger si zapada viscolita. Dintre toate episoadele de viscol ce.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2113 seconds )