Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentul European va vota miercuri mai multe rezolutii referitoare la cazul otravirii lui Navalnii, situatia din Belarus si pericolul Turciei in Estul Mediteranei

Adevărul Adevărul,
Parlamentul European va vota miercuri mai multe rezolutii referitoare la cazul otravirii lui Navalnii, situatia din Belarus si pericolul Turciei in Estul Mediteranei

Parlamentul European va vota miercuri o Rezolutie referitoare la cazul otravirii Alexei Navalnii, potrivit agendei PE afisate pe site-ul institutiei. in acelasi plen va fi adoptata o Rezolutie privind situatia din Belarus si o alta legata de situatia din Liba. O alta rezolutie a PE va viza pregatirile pentru reuniunea Consiliului European din 24-25 septembrie, punctul central fiind pericolul escaladarii rolului Turciei in Estul Mediteranei. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |OMS: Tot mai multe persoane cu varsta cuprinsa intre 15 si 49 de ani, testate pozitiv

Epidemiologul de la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), Maria Van Kerkhove, a declarat, miercuri, ca media de varsta a persoanelor infectate cu noul coronavirus a scazut, tot mai multe persoane cu varsta.

Media de varsta a persoanelor infectate de Covid-19 scade: Tot mai multe persoane cu varsta cuprinsa intre 15 si 49 de ani se interneaza (OMS)

Epidemiologul Maria Van Kerkhove, de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a avertizat miercuri ca media de varsta a persoanelor infectate de Covid-10 scade si din ce in ce mai multe persoane cu varsta cuprinsa intre 15 si 49 de ani au nevoie de internare in spital, relateaza Reuters.

Lukasenko a cerut de la Putin mai multe tipuri de arme

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a declarat miercuri ca i-a cerut omologului sau rus Vladimir Putin mai multe tipuri de arme, relateaza agentia de stiri Belta, potrivit Reuters.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, raportate in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 168 - au fost raportate in continuare in Bucuresti, in timp ce judetul cu cele mai multe noi imbolnaviri este Iasi. Cinci judete nu au raportat niciun nou caz, insa situatia nu este relevanta, pentru ca datele sunt valabile pentru o zi de duminica, atunci cand se fac mult mai putine teste.

Unde s-au inregistrat cele mai multe noi cazuri de COVID in ultimele ore

In Bucuresti, Cluj si Suceava s-au inregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore, odata cu inregistrarea recordului negativ de cazuri din Romania.

Cluj si Suceava, judetele cu cele mai multe noi cazuri de COVID-19 Situatia in fiecare judet

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 211 - continua sa fie in Capitala. Pe primul loc in topul judetelor, cu cele mai multe noi imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore, este Clujul, cu 99 de cazuri, si Suceava, cu 91 de cazuri.

Doctorul pediatru Mihai Craiu, experimentul care a pus milioane de romani pe jar. Ce se intampla atunci cand porti masca mai multe ore

Celebrul medic, Mihai Craiu, a dorit sa faca un experiment cu scopul de a le arata tuturor ce se intampla atunci cand masca este purtata pentru mai multe ore. Momentul a fost publicat pe o pagina de Facebook, adunand mii de aprecieri. Ce a observat medicul dupa ce a purtat cinci ore masca si echipament .

Apple grupeaza mai multe servicii intr-un singur pachet

Producatorul iPhone-ului a anuntat Apple One, un pachet in care vor fi vandute impreuna mai multe servicii ale companiei si care va avea mai multe variante si preturi, potrivit News. ro.

OMC acuza:Statele Unite au incalcat regulile comerciale globale prin impunerea unor tarife de mai multe miliarde de dolari Chinei

Organizatia Mondiala a Comertului OMC) a constatat marti ca Statele Unite au incalcat regulile comerciale internationale prin impunerea unor tarife de mai multe miliarde de dolari Chinei, in razboiul comercial al presedintelui Donald Trump cu Beijingul, decizie care a nemultumit puternic Washingtonul, transmite Reuters.

FOTO Accident spectaculos, la iesire din Targoviste. Un Logan s-a rasturnat de mai multe ori

Soferul si pasagerul dintr-un Logan au ajuns la spital dupa ce s-a rasturnat de mai multe ori cu masina. Pompierii au gasit victimele extrase din autoturism si doar au asigurat zona. Accidentul rutier a avut loc, marti, pe DN 72 A, Targoviste - Campulung.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )