Libnet.ro
UNICEF

23:00

Partidele politice isi fac incalzirea pentru alegerile locale

România Liberă România Liberă,
Partidele politice isi fac incalzirea pentru alegerile locale

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a anuntat, recent, la Romania TV, care este formula c. continuă pe România Liberă

Se apropie campania pentru alegerile locale. Razboi total intre Ludovic Orban si Gabriela Firea

Razboiul pentru Primaria Bucurestiului a inceput cu mult timp inaintea campaniei electorale pentru a.

Alianta USR PLUS va avea candidati comuni la alegerile locale in Bucuresti si in tara

Alianta USR PLUS va avea candidati comuni la alegerile locale, urmand ca fiecare partid sa faca nominalizari pentru pozitiile din Comitetul Executiv. in Bucuresti, competitia este intre Vlad Voiculescu, din partea PLUS, si Nicusor Dan, independent sustinut de USR.

UDMR ameninta PNL ca tranteste Guvernul daca va fi introdus votul in doua tururi la alegerile locale

Liderul deputatilor UDMR Korodi Attila a declarat, pentruMaszol. ro, ca formatiuna maghiara va vota o motiune de cenzura initiata de catre PSD daca Guvernul Orban va introduce votul in doua tururi la alegerile locale din 2020, fie prin ordonanta de urgenta, fie prin angajarea raspunderii.

Maria a incercat sa isi vanda copilul pentru 1.800 de euro. Socant ce a urmat dupa ce a luat legatura cu Manuel

Trei persoane au fost au fost arestate dupa ce ar fi cumparat un copil. Maria, mama acestuia, l-a dat spre vanzare la doar cateva luni, arata primele informatii ale oamenilor legii. Cum s-a petrecut totul si cum au reusit politistii sa-i dea de urma celor care au cumparat un copil cu 1. 800 de euro? Maria .

News alert! Mesajul lui Klaus Iohannis referitor la alegerile locale

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca isi doreste ca primarii sa fie alesi in doua tururi de.

UDMR anunta ca va sustine o motiune de cenzura daca Guvernul isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi

UDMR va sustine o motiune de cenzura daca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi. Anuntul a fost facut de liderul deputatilor Uniunii, Korodi Attila, care a precizat ca PNL a semnat un acord cu UDMR in care s-a angajat ca nu va da ordonanta si nu-si va asuma raspunderea pe modificarea legii electorale.

Firea isi anunta candidatura pentru Primarie: Vreau sa termin ce am inceput. Trei ani am muncit de dimineata pana noaptea

Gabriela Firea anunta ca va candida pentru un nou mandat de primar al Capitalei, argumentand ca vrea sa termine ce a inceput. Nu vad de ce nu as candida, pentru ca trei ani de zile am muncit de dimineata pana noaptea, a sustinut Firea la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )