Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parvan: Cresterea economica se datoreaza exclusiv mediului de afaceri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parvan: Cresterea economica se datoreaza exclusiv mediului de afaceri

Produsul Intern Brut PIB) a crescut cu 8,8% serie bruta), in trimestrul al treilea 2017 fata de aceeasi perioada a anului anterior, la 236,74 miliarde lei, potrivit Institutului National de Statistica INS). Cifrele INS arata ca, pe seria ajustata, cresterea a fost de 8,6%, in perioada analizata, ajungand la valoarea de 216,88 miliarde lei. continuă pe Ziarul Bursa

INS a reconfirmat cresterea economica de 8,8% a Romaniei in trimestrul al treilea al anului trecut

Institutul National de Statistica INS) a reconfirmat, vineri, estimarile publicate la jumatatea lunii noiembrie, referitoare la cresterea de 8,8%, pe serie bruta, a Produsului Intern Brut PIB) in al treilea trimestru al anului trecut, fata de aceeasi perioada a anului anterior, potrivit News. ro. Datele publicate in noiembrie 2017 au aratat o accelerare a cresterii economice in al treilea trimestru din 2017, cand produsul intern brut PIB) al Romaniei a crescut cu 8,8% fata de aceeasi perioada din 2016, pe serie bruta.

INS a reconfirmat cresterea economica de 8,8% a Romaniei in trimestrul al treilea al anului trecut

Institutul National de Statistica INS) a reconfirmat, vineri, estimarile publicate la jumatatea lunii noiembrie, referitoare la cresterea de 8,8%, pe serie bruta, a Produsului Intern Brut PIB) in al treilea trimestru al anului trecut, fata de aceeasi perioada a anului anterior.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )