Libnet.ro
UNICEF

18:00

PAS solicita sa se faca publice mai multe acte despre privatizarea Air Moldova

Adevărul Adevărul,
PAS solicita sa se faca publice mai multe acte despre privatizarea Air Moldova

Partidul Actiune si Solidaritate solicita Ministerului Economiei si Infrastructurii sa faca publice mai multe acte cu privire la procesul de privatizare a companiei aeriene Air Moldova. Joi, 11 octombrie, in cadrul unei conferinte de presa, conducerea PAS a spus ca documentele trebuie publicate pentru a intelege de unde vin datoriile dubioase care au fost folosite drept argument pentru privatizarea companiei, transmite IPN. continuă pe Adevărul

ANOFM: Peste 2.000 de locuri de munca, cele mai multe in Spania, la cules de capsuni

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera peste 2. 000 de locuri de munca, cele mai multe oferte de angajare fiind in Spania, unde se cauta persoane pentru cules de capsuni, anunta Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Descinderi la huligani care i-au batut pe cei doi jandarmi care au ajuns la spital pe 10 august. Mai multe persoane vor fi duse la audieri

Mai multe descinderi au loc, joi dimineata, la mai multi huligani care i-au batut pe cei doi jandarmi pe data de 10 august 2018, cand a avut loc mitingul diasporei. Persoanele ridicate vor fi duse la audieri la Politia Capitalei.

Barbatul care a furat unei pasagere de pe Aeroportul Timisoara mai multe bijuterii este politist italian; doua inele si o bratara au fost gasite asupra lui

Barbatul care a sustras mai multe bijuterii care apartineau unei femei din tavita pentru lucrurile personale la controlul de securitate al Aeroportului Timisoara este politist italian si va fi cercetat in stare de libertate dupa ce asupra lui au fost gasite doua inele si o bratara.

Cursa aeriana Timisoara - Roma a decolat cu intarziere dupa ce unei pasagere i-au fost furate mai multe bijuterii

Cursa aeriana WizzAir Timisoara - Roma a decolat, marti, cu intarziere de aproximativ 30 de minute, dupa ce un barbat i-a furat unei pasagere mai multe bijuterii, in timpul procedurilor de imbarcare. Femeia a anuntat furtul inainte de a urca in avion.

VIDEO Angajat RAAPPS arestat pentru pedofilie. Barbatul a agresat mai multe fetite in plina strada

Un IT-ist al RAAPPS a fost arestat pentru pedofilie. Barbatul, in varsta de 30 de ani, este acuzat de politistii bucuresteni ca a agresat mai multe fetite ziua in amiaza mare. Suspectul actiona pe raza Sectorului 5 cand copiii ieseau de la scoala.

VIDEO Ucraina: Mii de persoane evacuate dupa mai multe explozii la un depozit de munitie

Aproximativ 10. 000 de persoane au fost evacuate marti dimineata in Ucraina dupa ce au avut loc mai multe explozii la un depozit de munitie al Ministerului Apararii, situat la 176 de km distanta de capitala Kiev, scrie Reuters.

Anunt de ultima ora al meteorologilor. Avertizare de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, mai multe atentionari nowcasting de ceata valabile pana la ora 10:00 in 6 judete. Potrivit meteorologilor, in judetele Ialomita Movilita,.

Noua taxa auto: mai multe variante sunt luate in calcul. Taxa ar putea sa nu intre in vigoare in 2019

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, este in discutii cu ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, pentru a gasi cele mai bune variante pentru noua taxa auto, existand sanse sa fie evitata introducerea acesteia de la inceputul anului viitor.

Peste 60% din populatia totala a Romaniei este apta de munca. Unde sunt cele mai multe persoane active si unde sunt cei mai multi someri?

Din cei 19,5 milioane de rezidenti in Romania, 12,4 milioane sunt apti de munca; din acestia, 8,7 milioane sunt activi, iar restul sunt in pregatire profesionala. Domeniile in care activeaza cei mai multi romani sunt industria, agricultura si comertul.

O noua Lege a Dialogului Social. Adrian Dohotaru: Principala schimbare e ca permite mai multe negocieri colective care conduc la cresterea salariilor

Plecand de la faptul ca Romania are printre cele mai tensionate relatii de munca din Uniunea Europeana, posibilitatile angajatilor de a pune bazele unor sindicate in interiorul firmelor fiind extrem de reduse, deputatul indenpendent Adrian Dohotaru a luat decizia de a depune o initiativa legislativa la Parlament, respectiv o noua Lege a Dialogului Social.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2253 seconds )