Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pasagerii unui avion cu romani care a aterizat in Creta au fost testati fara explicatii

Hotnews Hotnews,
 Pasagerii unui avion cu romani care a aterizat in Creta au fost testati fara explicatii

La Aeroportul Heraklion din Creta au fost testata fiecare persoana care a venit din Romania cu o cursa care a adus turisti din Bucuresti si Cluj Napoca. Testarea a durat peste 3 ore, a povestit la Digi24 Vlad, unul dintre pasagerii aflati in avion. El a adaugat ca din spusele personalului de la hotel, turisti din alte tari nu au trecut prin astfel de proceduri. Romanii care vor sa plece in vacanta in Grecia au la dispozitie un singur punct rutier de trecere a frontierei in ce conditii se poate intra pe teritoriul elen si cum arata formularul care trebuie completat. continuă pe Hotnews

Pasagerii unui avion cu romani care a aterizat in Creta au fost testati. Turist: Nu ni s-au dat explicatii

Oamenii de la bordul unui avion care a aterizat pe Aeroportul Heraklion din Creta au trecut prin clipe de cosmar. Autoritatile locale au testat fiecare persoana care a venit din Romania cu o cursa care a adus.

Bataie de joc la greci: cum au fost testati in aeroportul din Creta totipasagerii unui avion care a decolat din Romania

Toti cei circa 200 de pasageri ai unui avion care a decolat din Cluj-Napoca au fost testati cand au ajuns in aeroportul din Creta, operatiune care a durat peste trei ore. Ministerul Turismului din Grecia a precizat ca testele vor fi facute aleatoriu. in plus, personalul de la hotel le-a spus romanilor ca turistii veniti din Norvegia si Danemarca nu au fost testati.

Coronavirusul afecteaza toate organele. Concluziile medicilor romani care au facut autopsiile pacientilor morti de COVID-19

Infectia cu noul coronavirus afecteaza toate organele, sustin medicii romani care au facut autopsia unor pacienti decedati din cauza COVID-19. Daca nu ar fi avut boala, acestia ar fi putut trai si zeci de ani de acum incolo, chiar daca sufereau de alte afectiuni, tinute insa sub control.

Este oficial, se dau cate 500 de euro de la stat pentru mii de romani. Care e conditia cruciala?

Odata cu planul Guvernului de-a relansa economia, a fost integrata si-o idee care ar stimula atat munca de la distanta, cat si mentinerea angajatilor. Iar de data asta vorbim de 500 de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )