Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a patit un muncitor roman din Olanda, dupa ce s-a plans ca sunt prea multi cazati intr-o casa. N-a fost din solidaritate!

Antena3 Antena3,
Ce a patit un muncitor roman din Olanda, dupa ce s-a plans ca sunt prea multi cazati intr-o casa. N-a fost din solidaritate!

Un muncitor roman din Olanda, sortator la o companie de reciclare a deseurilor, s-a plans proprietarului ca locuiesc prea multi in casa pe care o inchiriase. continuă pe Antena3

Crima teribila in Giurgiu. Un barbat si-a ucis iubita din gelozie, dupa ce a supus-o la chinuri groaznice

Gelozia nu a avut limite pentru un barbat din Giurgiu care si-a omorat iubita. Tanara, in varsta de 28 de ani, a fost victima unui comportament orbit de pasiune si neincredere, fapt ce a condus la moartea sa prematura. Tanara a fost injunghiata de mai multe ori cu un cutit Criminalul a fost gasit de .

Fostul primar Cristian Poteras a iesit din inchisoare, dupa 5 ani. Fusese condamnat la 8 ani pentru retrocedarea ilegala a unor terenuri

Fostul primar al Sectorului 6 Cristian Poteras a iesit marti din inchisoare, dupa ce a executat 5 din cei 8 ani de inchisoare la care a fost condamnat intr-un dosar privind retrocedarea ilegala a unor terenuri din Bucuresti.

Un sezonier roman din Olanda a fost batut de alti conationali dupa ce a vrut sa se protejeze de coronavirus: Unul m-a tinut, iar ceilalti m-au lovit in cap

Un roman a fost batut de alti colegi dupa ce a atras atentia ca riscul de infectare cu noul coronavirus este mare din cauza faptului ca in locuinta traiesc prea multe persoane.

Roman, ranit grav dupa ce a sarit in mare de pe o stanca din Marea Britanie VIDEO

Un cetatean roman a fost ranit grav dupa ce a sarit in mare de pe o stanca din Dorset, Marea Britanie, de la o inaltime de aproximativ 60 de metri.

Secretul lui Smiley a fost descoperit. Ce ascunde artistul, inca din copilarie? Dupa atatia ani, s-a aflat adevarul

Smiley este considerat unul dintre cei mai iubiti cantareti, textieri si compozitori la noi din tara. Ca sa isi pastreze imaginea intacta, acesta a ascuns mai multi ani secretul ca nu este deloc talen.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )