Libnet.ro
UNICEF

18:00

Patronul Twitter doneaza 3 milioane de dolari pentru experimentarea introducerii unui venit universal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Patronul Twitter doneaza 3 milioane de dolari pentru experimentarea introducerii unui venit universal

Patronul Twitter, Jack Dorsey, va dona trei milioane de dolari pentru a le permite primarilor din mai multe orase din SUA sa experimenteze implementarea unui venit universal. continuă pe Ziarul Bursa

Pentagonul va investi peste 130 de milioane de dolari in baza aeriana de la Campia Turzii: Va fi un hub pentru operatiunile Air Force in sud-estul Europei

Statele Unite ar urma sa investeasca peste 130 de milioane de dolari pentru modernizarea bazei aeriene de la Campia Turzii, reprezentand cea mai mare investitie intr-un proiect militar american in Europa pentru anul 2021. Potrivit publicatiei Stars and Stripes, baza de la Campia Turzii va deveni un hub pentru operatiunile Fortelor Aeriene SUA in sud-estul Europei. Proiectul vine in paralel cu licitatia de 200 de milioane de euro lansata de MApN pentru a extinde baza aeriana de la Campia Turzii.

Deutsche Bank, amendata cu 150 de milioane de dolari in SUA, din cauza relatiei cu Jeffrey Epstein, defunctul investitor acuzat de trafic sexual cu copii

Autoritatile de reglementare a sectorului financiar din New York au amendat banca germana Deutsche Bank cu 150 de milioane de dolari pentru deficiente semnificative de complianta in relatiile cu Jeffrey Epstein, defunctul investitor acuzat de trafic sexual cu copii, precum si cu doua banci cliente, relateza CNBC.

Un startup de criptomonede, in care este implicat si un IT-is roman, a primit 4 milioane dolari finantare

Un startup britanic de criptomonede, in echipa caruia lucreaza si un programator roman, a primit joi o investitie de capital de risc de 4,1 milioane de dolari, intr-o runda de finantare la care a participat si un fondator al platformei fintech TransferWise.

Fonduri de pana la 100.000 dolari pentru startup-uri de blockchain, de la UNICEF

Startup-urile IT din Romania si Republica Moldova care dezvolta tehnologii blockchain pot obtine fonduri nerambursabile de pana la 100. 000 de dolari fiecare, printr-o oportunitate de finantare lansata de UNICEF, unul dintre principalele organisme ale Organizatiei Natiunilor Unite ONU).

Fond de investitii de 120 milioane Euro pentru startup-uri IT europene

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc de cateva milioane de euro fiecare, printr-un fond de investitii in valoare totala de 120 de milioane de euro, lansat miercuri.

MEEMA: Retailerii vor putea beneficia de fonduri de 160 milioane lei pentru achitarea chiriilor

Retailerii vor putea accesa fonduri de 160 de milioane de lei pentru finantarea chiriilor pentru perioada in care activitatea le-a fost afectata pe perioada starii de urgenta sau de alerta, conform Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2031 seconds )