Libnet.ro
UNICEF

23:00

in patru ani, americanii se intorc pe Luna. Nava va costa 16 miliarde de dolari

România Liberă România Liberă,
in patru ani, americanii se intorc pe Luna. Nava va costa 16 miliarde de dolari

Administratia Spatiala a Statelor Unite NASA) sustine ca astronautii americani vor fi din nou pe Lu. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan: Una din principalele mize ale acestor alegeri este sa reinstalam normalitatea. Salariul mediu al bucurestenilor poate sa ajunga, in patru ani de mandat, la 1.400 de euro pe luna (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat pentru functia de primar al Capitalei, sustinut de PNL si USR-PLUS, spune ca luna dintre cele mai importante mize ale alegerilor locale din 27 septembrie este reinstalarea normalitatii in Bu.

PENTRU O PERIOADA DE PATRU ANI Gabriela Sabau a fost numita presedinte al Societatii de Constructii Napoca

Consiliul de Administratie al Societatii de Constructii Napoca NAPO) a numit-o pe Gabriela-Dorina Sabau in functia de presedinte al societatii, pentru o perioada de patru ani, se arata intr-un raport al companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Viitorul modul de aselenizare construit de NASA va costa 16 miliarde de dolari

NASA a dat asigurari luni ca mizeaza in continuare pe intoarcerea astronautilor americani pe Luna in anul 2024, publicand totodata o estimare a finantarilor necesare pentru a respecta acest calendar: 28 de miliarde de dolari pentru urmatorii cinci ani, din care 16 miliarde de dolari pentru modulul de aselenizare, informeaza AFP si Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )