Libnet.ro
UNICEF

16:45

Patru argumente pentru referendum pe 26 mai

Adevărul Adevărul,
Patru argumente pentru referendum pe 26 mai

Klaus Iohannis a declarat ieri ca e aproape hotarat sa organizeze pe 26 mai, ziua scrutinului european, referendumul despre justitie promis acum doi ani. inteleg prudenta presedintelui, dar am mai multe motive sa cred ca el trebuie sa-l convoace. continuă pe Adevărul

Iohannis ne pregateste un referendum: ce si-a propus presedintele pentru 26 mai

Pe 26 mai, vor avea loc alegerile europarlamentare. in aceeasi zi insa, Iohannis si-a propus sa organizeze un referendum pentru oprirea coruptiei. Pe parcursul zilei de ieri, Iohannis a facut o serie de declaratii menite sa detalieze planurile sale pe termen scurt si mediu. Cu aceasta ocazie, a insistat pe proiectul sau pentru un eventual [] .

Klaus Iohannis: Sunt aproape hotarat de convoc un referendum pe 26 mai, cand avem alegeri europarlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este 039;039;aproape hotarat039;039; sa convoace referendum national pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis: Sunt aproape hotarat sa convoc un referendum pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis vrea referendum organizat simultan cu alegerile europarlamentare pe 26 mai. S-a vorbit mult despre referendum si am spus ca lucrurile trebuie evaluate din multe puncte de vedere.

IOHANNIS: Sunt aproape hotarat sa convoc referendum pe 26 mai, cand avem alegeri europarlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca este ''aproape hotarat '' sa convoace referendum national pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare.

Reactia PSD dupa anuntul lui Iohannis privind posibila organizare a referendumului pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este aproape hotarat sa convoace referendum national pe 26 mai, odata cu alegerile europarlamentare. Citeste si: Klaus Iohannis: Sunt aproape hotarat.

Iohannis: Sunt aproape hotarat sa convoc referendum in 26 mai. Aproape

Presedintele Klaus Iohannis a spus, marti seara, la dezbaterea organizata in cadrul festivalului One World Romania, ca este aproape sigur ca va declansa referendumul pe Justitie concomitent cu alegerile europarlamentare din mai. Lasati-mi o marja care se datoreaza nevoii unei analize aprofundate, a cerut presedintele.

Iohannis: Eu sunt aproape hotarat sa convoc referendum pentru 26 mai odata cu europarlamentarele

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este aproape hotarat sa convoace un referendum odata cu alegerile europarlamentare.

Olguta Vasilescu il ironizeaza pe Iohannis: Aproape hotarat, asteptam sa fie in sfarsit barbat hotarat si sa spuna intrebarea pentru referendum

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu il ironizeaza pe presedintele Klaus Iohannis legat de intentia acestuia de a organiza un referendum in ziua alegerilor europarlamentare, ea spunand ca il lasa sa sada si sa cugete linistit, asa cum cugeta dumnealui de fiecare data. Vasilescu mai spune ca deocamdata PSD nu are ce sa comenteze, asteptand ca Iohannis sa fie in sfarsit barbat hotarat, sa vina sa spuna care este intrebarea pentru acest referendum.

Iohannis: Sunt aproape convins sa convoc referendumul pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a spus, marti seara, la dezbaterea organizata in cadrul festivalului One World Romania, ca este aproape sigur ca va declansa referendumul pe Justitie concomitent cu alegerile europarlamentare din mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )