Libnet.ro
UNICEF

10:30

Patru copii morti intr-un incendiu de proportii, la Timisoara. Cadavrele, gasite carbonizate (VIDEO)

B1 B1,
Patru copii morti intr-un incendiu de proportii, la Timisoara. Cadavrele, gasite carbonizate (VIDEO)

Tragedie, miercuri seara, la Timisoara! Patru copii, toti frati, au murit arsi de vii, dupa ce casa in care locuiau a fost mistuita de flacari, informeaza B1 TV. Se pare ca parintii acestora erau beti si. continuă pe B1

Tragedie la Timisoara. Patru copii, morti in casa cuprinsa de flacari

Tragedie la Timisoara. Patru copii, cu varste intre patru luni si sase ani, au murit dupa ce un incendiu puternic a cuprins camera in care dormeau.

VIDEO Tragedie in Timisoara: Patru copii au ars azi-noapte de vii, cel mai mic dintre ei avea doar cateva luni. Parintii nu erau acasa

Patru copii au murit la Timisoara arsi de vii, in noaptea de miercuri spre joi, in urma unui incendiu izbucnit in locuinta lor. Parintii nu erau acasa, iar din casa a reusit sa iasa doar fratele lor, un adolescent de 14 ani, transmite Mediafax.

Ancheta pentru ucidere din culpa in cazul celor patru copii care au murit arsi de vii

Politistii din cadrul Serviciului investigatii Criminale fac cercetari pentru ucidere din culpa si distrugere in cazul celor patru copii care au murit arsi de vii, in urma unui incendiului izbucnit, azi noapte, pe strada Memorandumului din Timisoara.

VIDEO Parintii copiilor morti intr-un incendiu in casa, reclamati la Protectia Copilului din mai 2019. Autoritatile spun ca totul era in regula

Parintii celor patru copii din Timisoara morti intr-un incendiu care le-a cuprins locuinta in timp ce erau singuri acasa fusesera reclamati la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului inca din mai 2019, vecinii spunand ca isi neglijau copiii. Conducerea DGASPC Timis sustine ca asistentii sociali au mers de doua ori la locuinta familiei, in primavara si in decembrie, si ca au constatat ca micutii erau bine imbracati, hraniti si ingrijiti.

Patru copii au murit, dupa ce un incendiu a cuprins o locuinta din Timisoara. Parintii acestora nu erau acasa

Patru copii, cu varste intre patru luni si sase ani, au murit dupa ce un incendiu a cuprins, miercuri seara, o locuinta din Timisoara. Cel de-al cincilea copil al familiei, in varsta de 14 ani, a ajuns la spital, fiind intoxicat cu fum.

Mesajul postat pe Facebook de mama celor patru copilasi arsi de vii la Timisoara, la scurt timp dupa tragedie

Patru dintre cei cinci copii ai unei familii din Timisoara au murit arsi de vii, noaptea trecuta, dupa ce camera in care se aflau a fost cuprinsa de flacari. in momentul tragediei, cei patru fusesera lasati de parinti in grija fratelui cel mare, un baiat de 14 ani.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )