Libnet.ro
UNICEF

07:45

Pavel Filip: Daca se vor recupera bunurile identificate si cele sechestrate, suma va depasi miliardul furat

Adevărul Adevărul,
Pavel Filip: Daca se vor recupera bunurile identificate si cele sechestrate, suma va depasi miliardul furat

Daca se vor recupera bunurile identificate si cele sechestrate, atunci suma obtinuta va depasi miliardul de dolari care a fost furat din sistemul bancar. Declaratia apartine premierului Pavel Filip si a fost facuta in cadrul emisiunii Puterea a patra de la postul de televiziune N4, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Pavel Filip, despre faptul ca Presedintia va fi reparata din banii Turciei: Sunt si alte prioritati. Am fi putut repara o strada de la Comrat

Prim-ministrul Pavel Filip spune ca nu e tocmai fericit ca turcii vor finanta reparatia Presedintiei, pentru ca era bine sa se vorbeasca si cu Guvernul.

Pavel Filip: Cei sapte profesori turci de la Liceul Orizont nu au fost extradati la solicitarea Turciei

Premierul Pavel Filip da asigurari ca cei sapte profesori turci de la Liceul Orizont nu au fost extradati la solicitarea presedintelui Turciei, Recep Erdogan, asa cum afirma opozitia de la Chisinau. Totusi, prim-ministrul sustine ca a existat o solicitare de la omologul sau turc, Binali Yildirim, ca liceele respective sa fie inchise, insa aceasta a fost ignorata de Guvern.

Pavel Filip: Implementarea Acordului de Asociere cu UE trebuie sa fie o prioritate

Pavel Filip a incurajat institutiile statului sa acorde o atentie maxima realizarii angajamentelor asumate in implementarea Acordului de Asociere cu UE. La sedinta Comisiei guvernamentale pentru integrare europeana, desfasurata miercuri, 10 octombrie, premierul a declarat ca implementarea Acordului este o prioritate si trebuie depuse toate eforturile ca sa nu fie acumulate restante, transmite IPN.

Pavel Filip: Vreau sa vad toate agentiile turistice scoase din zona tenebra

Prim-ministrul Pavel Filip a fost informat, in cadrul unei sedinte, despre procesul de organizare a activitatii Agentiei de Investitii, urmare a fuziunii Organizatiei de Atragere a Investitiilor si Promovare a Exportului din Moldova si a Agentiei Turismului, informeaza serviciul de presa al Guvernului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )