Libnet.ro
UNICEF

22:47

Pavel Popescu: Prin rectificarea bugetara, Guvernul ii pacaleste pe romani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pavel Popescu: Prin rectificarea bugetara, Guvernul ii pacaleste pe romani

Deputatul PNL Pavel Popescu a declarat, astazi: Proiectul de rectificare bugetara este o incercare a celor de la Guvern de a-i pacali pe romani, dar si de a fi utilizat ca un instrument de pedeapsa a unor institutii fundamentale pentru statul roman, dar pe care cei de la PSD and ALDE le vad ca adversari politici. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintia acuza PSD de sabotaj prin rectificarea bugetara: Summitul Initiativei celor Trei Mari, in pericol

Presedintele Klaus Iohannis considera ca rectificarea bugetara, anuntata saptamana trecuta de premierul Viorica Dancila, nu are nicio legatura cu necesitatea consolidarii bugetului national, ci este un instrument de sanctionare a institutiilor.

Pavel Popescu: Despre proiectul de rectificare bugetara

Deputatul PNL Pavel Popescu a declarat, astazi: Proiectul de rectificare bugetara este o incercare a celor de la Guvern de a-i pacali pe romani, dar si de a fi utilizat ca un instrument de pedeapsa a unor institutii fundamentale pentru statul roman, dar pe care cei de la PSD and ALDE le vad ca adversari politici.

Razboi intre palate pe rectificarea bugetara

Presedintia: Rectificarea bugetara - o incercare de a bloca activitatea unei institutii fundamentale Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca rectificarea bugetara anuntata de Guvern reprezinta o incalcare grosolana si o incercare de a bloca, prin constrangeri bugetare, activitatea unei institutii fundamentale. Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al Presedintiei, a precizat, ieri: Consecintele sunt grave asupra actiunilor presedintelui Romaniei si, implicit, a reprezentarii statului roman. Dupa ce in repetate randuri actuala majoritate parlamentara a incercat sa amputeze prerogativele presedintelui Romaniei, acum Guvernul apeleaza la aceasta forma de sabotaj bugetar. Indiferent ce cred decidentii politici aflati la guvernare, aici nu este vorba despre Klaus Iohannis, aici este vorba despre statul roman, dar si despre cetatenii sai.

De ce nu e pozitiva rectificarea bugetara anuntata de Guvern

Rectificarea bugetara considerata pozitiva de Guvern, in ciuda gaurii uriase din buget, este de fapt una negativa. Pentru a fi o rectificare pozitiva ar fi trebuit sa existe bani in plus, care sa fie impartiti acolo unde este nevoie, considera economistii, argumentand ca bani in plus nu sunt atat timp cat deficitul bugetar pe primele sase luni a ajuns la 15 miliarde de lei.

Ministrul de Finante, despre reactia Administratiei Prezidentiale dupa rectificarea bugetara: Se exagereaza la cel mai inalt nivel

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, a afirmat marti seara, referindu-se la reactia Administratiei Prezideniale dupa rectificarea bugetara, ca se exgaereaza la cel mai inalt nivel, ministrul sustinand ca in cazul Presedintiei s-a procedat, la rectificare, ca in cazul oricarui alt minister sau institutie publica.

Catedrala Mantuirii Neamului primeste inca 115 milioane de lei, la rectificarea bugetara

Catedrala Mantuirii Neamului primeste inca o finantare importanta la rectificarea bugetara, respectiv 115,5 milioane de lei. Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat ca este normal, logic, de bun.

Catedrala Mantuirii Neamului primeste inca 115 milioane de lei, la rectificarea bugetara

Catedrala Mantuirii Neamului primeste inca o finantare importanta la rectificarea bugetara, respectiv 115,5 milioane de lei. Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat ca este normal, logic, de bun simt si legal sa fie alocati bani pentru catedrala, pentru ca in luna noiembrie sa aiba loc prima slujba.

Rectificarea bugetara, o maciuca politica

Guvernul a anuntat o rectificare bugetara care nu face altceva decat sa mute banii de la principalii critici ai Puterii catre bugetarii dependenti de stat si catre administratiile locale subordonate.

Citu, PNL: Rectificarea da cei mai multi bani pentru proiectele baronilor PSD

Senatorul PNL Florin Citu afirma ca liderul PSD, Liviu Dragnea, si consilierul premierului, Darius Valcov prin rectificarea bugetara cresc cheltuielile de personal in sectorul public si dau cei mai multi bani pentru proiectele baronilor PSD.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )