Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un paznic roman a provocat cel mai mare scandal politic din Spania (VIDEO)

B1 B1,
Un paznic roman a provocat cel mai mare scandal politic din Spania (VIDEO)

Actiunile unui paznic roman ce lucreaza in Spania stau la baza celui mai recent scandal politic care au dus la demisia presedintei guvernului regiunii Madrid, Cristina Cifuentes. Cariera politica a acesteia a. continuă pe B1

CEL MAI MARE CUTREMUR din 2018 s-a resimtit si la Bucuresti

Un cutremur puternic s-a produs miercuri seara, in jurul orei 20. 15, in Romania. Gheorghe Marmureanu a declarat, pentru B1 TV, ca acesta a avut o magnitudine de 4,7 pe scara Richter. Este cel mai mare seism produs.

Cel mai mare premiu muzical german a fost desfiintat dupa ce a premiat o melodie antisemita

Cel mai mare premiu muzical din Germania a fost desfiintat dupa ce unul dintre premiile de anul acesta a fost acordat unui album rap care se presupune ca ar contine versuri antisemite, scrie The Guardian. Marca.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din ultimii trei ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din 27 octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate de news. ro.

Romania, pe ultimul loc in topul tarilor europene cu cel mai mare procent de persoane cu studii postliceale

Romania se afla pe ultimul loc in topul tarilor europene cu cel mai mare procent de persoane cu studii postliceale, potrivit unui studiu realizat de TheKnowledgeAcademy. com, care a analizat procentul de tineri angajati imediat dupa absolvire. La polul.

CRESC RATELE romanilor: ROBOR la 3 luni, cel mai mare nivel din ultimii 3 ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei continua sa creasca. A ajuns la 2,28%, cel mai mare nivel din octombrie 2014. Astfel, romanilor cu.

Romnia a nchis anul 2017 cu un deficit de 2,9%, al treilea cel mai mare din UE

Romania a incheiat anul 2017 cu un deficit de 2,9% din produsul intern brut, al treilea cel mai mare din Uniunea Europeana, dupa Spania -3,1%) si Portugalia -3,0%), arata datele publicate luni de biroul european pentru statistica Eurostat.

Indicele ROBOR, la cel mai mare nivel din 2014. Romanii platesc rate mai mari la creditele in lei

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat marti pe piata interbancara la nivelul de 2,28%, de la 2,22% cat era luni, fiind cel mai.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din ultimii trei ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din 27 octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

EUROSTAT: Romania a inchis anul 2017 cu un deficit de 2,9%, al treilea cel mai mare din UE

Biroul european de statistica Eurostat a anuntat luni ca Romania a inregistrat un deficit bugetar de 2,9% din PIB in 2017 si o pondere a datoriei publice in PIB de 35%, printre cele mai scazute din Uniunea.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,22%, cel mai mare nivel din decembrie 2017

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,22%, cel mai mare nivel din 5 decembrie 2017, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )