Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pedepse aspre pentru violatorii copiilor din India

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pedepse aspre pentru violatorii copiilor din India

Presedintele indian Ram Nath Kovind a semnat astazi o ordonanta care prevede pedepse drastice pentru cei acuzati de violente sexuale impotriva copiilor, inclusiv pedeapsa cu moartea in cazul celor condamnati pentru violarea fetelor cu varste sub 12 ani, relateaza agentia dpa. continuă pe Ziarul Bursa

India: Presedintele Ram Nath Kovind a semnat ordonanta privind pedeapsa cu moartea pentru violatorii de copii

Presedintele indian Ram Nath Kovind a semnat o ordonanta care prevede pedepse drastice pentru cei acuzati de violente sexuale impotriva copiilor, inclusiv pedeapsa cu moartea in cazul celor condamnati pentru violarea fetelor cu varste sub 12 ani.

India: Pedeapsa cu moartea pentru violatorii de copii

Decizie radicala a autoritatilor din India. Acestea au aprobat sambata introducerea pedepsei cu moartea pentru cei gasiti vinovati de violarea fetelor cu varste sub 12 ani. Guvernul a votat, intr-o intal.

Tara care introduce pedeapsa cu moartea pentru violatorii de copii

India introduce pedeapsa cu moartea pentru violatorii de copii, sub 12 ani, ca raspuns la protestele care au avut loc dupa un caz recent, in care o fetita a fost violata si ucisa. Guvernul din India a.

Ce provocari a adus 2018 pentru managementul medical din Romania

Sistemul medical din Romania este cuprins de numeroase probleme, care afecteaza atat pacientii, cat si personalul medical. Pentru managerii medicali din Romania, 2018 este un an in care se vor confrunta cu o serie de dificultati: se intrevad atat.

India introduce pedeapsa cu moartea pentru violatorii de copii

Autoritatile indiene au aprobat sambata pedeapsa cu moartea pentru cei gasiti vinovati de violarea fetelor cu varste sub 12 ani, scrie News. ro.

Pedeapsa cu moartea pentru violatorii de copii din India

Autoritatile indiene au aprobat sambata pedeapsa cu moartea pentru cei gasiti vinovati de violarea fetelor cu varste sub 12 ani, scrie Reuters.

Tara care a introdus pedeapsa cu moartea pentru violatorii de copii

Autoritatile indiene au aprobat sambata pedeapsa cu moartea pentru cei gasiti vinovati de violarea fetelor cu varste sub 12 ani, scrie Reuters. intr-o intalnire de urgenta convocata de prim-ministrul.

O sala de fitness saudita pentru femei, nchisa din cauza unei videoclip considerat indecent

Autoritatile saudite au dispus vineri inchiderea unei sali de fitness pentru femei de la Riad, din cauza unui videoclip promotional in care aparea o femeie in tinuta sportiva mulata, relateaza Agerpres citand AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )