Libnet.ro
UNICEF

23:15

UPDATE Pelerinajul de Sfantul Andrei, interzis de judecatori. Tribunalul a respins cererea iPS Teodosie

Adevărul Adevărul,
UPDATE Pelerinajul de Sfantul Andrei, interzis de judecatori. Tribunalul a respins cererea iPS Teodosie

Magistratii Tribunalului Constanta se vor pronunta miercuri, 25 noiembrie, cu privire la solicitarea facuta de Arhiepiscopia Tomisului. Preotii cer suspendarea actului prin care pelerinajul este interzis in judetul Constanta. continuă pe Adevărul

Pelerinajul de Sfantul Andrei nu va avea loc! Instanta a respins cererea iPS Teodosie

Instanta a respins cererea arhiepiscopulu Tomisului, IPS Teodosie, care solicita ca la pelerinajul de Sfantul Andrei sa poata participa si oameni din alte localitati.

Informatii de ultima ora despre pelerinajul de Sfantul Andrei. iPS Teodosie: Oprim niste abuzuri

Tensiuni uriase la Constanta, acolo unde ar trebui sa aiba loc pelerinajul la Pestera Sfantului Andrei. in prezent, judetul Constanta se afla in carantina, ceea ce presupune ca in cinzi zile, pe data de 30 noiembrie atunci cand Biserica Ortodoxa il praznuieste pe Sfantul Andrei, situatia va fi aceeasi, credinciosii avand interzis sa faca pelerinajul .

Judecatorii au admis cererea iPS Teodosie. Ce se va intampla cu pelerinajul de Sfantul Andrei

Judecatorii Tribunalului Constanta au decis, initial, sa judece solicitatea Arhiepiscopiei Tomisului pe data de 4 decembrie, o data aflata la 4 zile dupa momentul pelerinajului invocat de iPS Teodosie.

Tribunalul Constanta a respins cererea lui IPS Teodosie: Pelerinajul de Sfantul Andrei nu se va putea desfasura (VIDEO)

Tribunalul Constanta a respins ca neintemeiata cererea depusa de IPS Teodosie de a fi suspendata decizia Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta ce interzice pelerinajele religioase. Marti, preotul a me.

Protest spontan, in fata Judecatoriei Constanta pentru a se permite pelerinajul de Sfantul Andrei

Zeci de oameni au participat, marti, la un protest spontan, in fata Judecatoriei Constanta. Manifestantii au solicitat permiterea pelerinajului la Pestera Sfantului Andrei. Politistii au dat mai multe amenzi.

Noua spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in zilele de Sfantul Andrei si 1 Decembrie. LISTA COMPLETA

Noua spitale, impreuna cu Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti si Directia de Sanatate Publica DSP) din Capitala vor asigura urgentele medicale in zilele de Sfantul Andrei si 1 Decembrie,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )