Libnet.ro
UNICEF

12:00

Pensii MAI MICI pentru TOATA lumea! Oamenii sunt absolut SOCATI si ies in strada: Pica Guvernul?

B1 B1,
Pensii MAI MICI pentru TOATA lumea! Oamenii sunt absolut SOCATI si ies in strada: Pica Guvernul?

Spania a fost zguduita recent de proteste masive, care au avut loc in numeroase orase in tara. Oamenii au iesit in strada in decembrie anul trecut si au cerut recalcularea pensiilor, indemnand la ocuparea dr. continuă pe B1

Anul scolar 2019-2020 s-ar putea incheia cu o saptamana mai devreme pentru elevii din Capitala

Anul scolar 2020 s-ar putea incheia cu o saptamana mai devreme pentru elevii din Capitala. Masura va fi luata pentru fluidiziarea traficului pe durata meciurilor EURO 2020. Este declaratia lui Gica.

HOROSCOP 18 februarie. Gemenii trebuie sa aiba grija de sanatate. Leii sunt apreciati de toata lumea

Horoscop 18februarie Berbec Sefii va apreciaza eforturile, dar va dau sa rezolvati probleme pentru care sunt potrivite cu totul alte persoane. Este de preferat sa-i refuzati pentru a nu va face din.

Lovitura grea pentru cei care stau la bloc. Toata lumea e obligata sa aiba asa ceva in apartament!

Lovitura grea pentru cei care stau la bloc! Toti sunt obligati sa aiba asa ceva in casa! in caz contrar, cei care nu respecta regulile, vor avea de suferit. Potrivit Autoritatii de Reglementare in domeniul.

VIDEO Ministrul Cercetarii le-a vorbit jurnalistilor n franceaza la Bruxelles: Limba franceza este, asa cum toata lumea stie, limba iubirii

Ministrul Cercetarii Nicolae Hurduc - care inca de la instalarea in functie a starnit nemultumirea oamenilor de stiinta dupa ce a declarat ca nu crede ca omul se trage din maimuta si prefera o teorie a universurilor paralele - le-a vorbit jurnalistilor, marti, la Bruxelles, in franceza, explicand ca a ales limba franceza pentru ca este limba iubirii.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )