Libnet.ro
UNICEF

12:45

Pensionarii pot primi in plus cate 650 lei pe luna. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Antena3 Antena3,
Pensionarii pot primi in plus cate 650 lei pe luna. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

Toate comisiile speciale din cadrul Senatului, dar si Consiliul Economic si Social, au dat aviza favorabil unui proiect de ordonanta de urgenta care prevede ca anumite categorii de pensionari pot primi, de anul vi. continuă pe Antena3

Unii pensionari pot primi in plus cate 650 lei pe luna. Ce conditii trebuie sa indeplineasca DOCUMENT

Toate comisiile speciale din cadrul Senatului, dar si Consiliul Economic si Social, au dat aviza favorabil unui proiect de ordonanta de urgenta care prevede ca anumite categorii de pensionari pot primi, de anul viitor, cate 650 lei in plus pe langa pensie, daca indeplinesc anumite conditii.

Cod Rutier 2020. Pietonii pot primi amenzi uriase de la Politia Rutiera. Iata ce nu trebuie sa faci, daca ti-ai lasat masina acasa

Codul Rutier va trece printr-o serie de modificari si in anul 2020, cand amenzile vor creste atat pentru soferii care nu respecta regulile de circulatie, cat si pentru pietoni. Cei din urma vor primi sanctiuni din Clasa I de amenzi, adica 2-3 puncte amenda. Cod Rutier 2020. Pietonii care traverseaza neregulamentar vor primi amenzi uriase .

Cum explica Ludovic Orban ca a trait cu doar 3.100 de lei luna, alaturi de sotia sa: Sunt un om foarte modest

Premierul Ludovic Orban a oferit explicatiidespre cum a reusit sa traiasca, asa cum arata declaratia sa de avere, cu doar 3. 100 de lei lunar, alaturi de sotia sa, care este casnica si nu are niciun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )