Libnet.ro
UNICEF

19:00

Pentagonul vrea mai multe rachete: Suma ceruta pentru anul viitor

Adevărul Adevărul,
Pentagonul vrea mai multe rachete: Suma ceruta pentru anul viitor

Pentagonul vrea mai multe rachete ghidate si cere suplimentarea cheltuielilor in acest sens in bugetul pentru urmatorul an fiscal in SUA, scrie TaskPurpose. continuă pe Adevărul

Ziua maghiarilor de pretutindeni - marsuri in mai multe localitati din Transilvania

Astazi se implinesc 171 de ani de la Revolutia Maghiara din 1848, considerata ca fiind Ziua Maghiarilor de Pretutindeni. Manifestari de comemorare a Revolutiei au loc in mai multe localitati din Transilvania. La Oradea, vor fi depuse coroane de flori si va avea loc un mars comemorativ spre statuia poetului pasoptist maghiar Petofi Sandor, in timp ce la Cluj-Napoca oamenii vor merge in mars in fata Institutului Teologic Protestant, pana la Biserica Piaristilor, unde va fi oficiata o slujba religioasa. Comunitatile maghiare vor sarbatori pretutindeni in lume ziua de 15 Martie / Revolutia ungara din 1848-49 a esuat, insa cererile sale de atunci s-au infaptuit.

Atac armat asupra a doua moschei din Noua Zeelanda. intr-una dintre ele se aflau peste 200 de persoane. Exista mai multe victime

Un tragator a deschis focul asupra a peste 200 de oameni in moscheea Al Noor din orasul Christchurch, Noua Zeelanda. Politia si martorii care au reusit sa fuga spun ca exista multiple victime, relateaza CNN. De asemenea, politia avertizeaza asupra mai multor tragatori, existand suspiciunea ca mai multe moschei sunt vizate.

Mai multe victime dupa incidente armate la doua moschei din Noua Zeelanda

Mai multe persoane au fost impuscate, unele mortal, in cursul unui incident armat care a avut loc vineri la doua moschei din orasul Christchurch, in Noua Zeelanda, informeaza presa internationala, citata de Mediafax. Potrivit martorilor oculari, cel putin o persoana a decedat, iar alte sase au fost transportate la spital, doua dintre acestea fiind ranite grav. Politia a descris incidentul drept critic si a recomandat locuitorilor sa evite zona. Incidentul s-a produs la moscheea Al Noor mosque, aflata in centrul orasului Christchurch, al treilea cel mai mare din Noua Zeelanda.

VIDEO Mai multe victime dupa incidente armate la doua moschei din Noua Zeelanda/ Patru suspecti au fost retinuti

Mai multe persoane au fost impuscate, unele mortal, in cursul unui incident armat care a avut loc vineri la doua moschei din orasul Christchurch, in Noua Zeelanda, informeaza presa internationala, citata de Mediafax. Potrivit martorilor oculari, cel putin o persoana a decedat, iar alte sase au fost transportate la spital, doua dintre acestea fiind ranite grav. Politia a descris incidentul drept critic si a recomandat locuitorilor sa evite zona. Incidentul s-a produs la moscheea Al Noor mosque, aflata in centrul orasului Christchurch, al treilea cel mai mare din Noua Zeelanda. Patru suspecti au fost retinuti de politie.

Mai multe victime in urma unui incident armat la o moschee din Noua Zeelanda

Mai multe persoane au fost impuscate in cursul unui incident armat care a avut loc vineri in zona unei moschei in orasul Christchurch din Noua Zeelanda, informeaza cotidianul NZ Herald, citat de Mediafax.

VREMEA A LUAT-O RAZNA! Mai multe orase, LOVITE de un CICLON - Anunt de ULTIM MOMENT al meteorologilor (VIDEO)

Meteorologii au anuntat ca un ciclon-bomba va face ravagii in mai multe state din America. Miercuri seara, vantul a smuls acoperisuri, iar ninsorile au paralizat traficul si au provocat.

Afectiunea care provoaca cele mai multe accidente rutiere si pentru care nu se face preventie in Romania. Medic: Acolo nu iesi din garaj

Un barbat din 10, cu varsta intre 40 si 60 ani, sufera de aceasta afectiune, iar daca este si sofer, riscul unui accident este enorm. Sistemul public de sanatate nu face, insa, preventie in Romania si nici nu trateaza gratuit.

Angajatii unei banci cer mai multe salarii compensatorii cand vor fi concediati

Sute de angajati ai unei banci din Romania vor protesta maine, 15 martie, cerand majorarea numarului de salarii compensatorii pentru salariatii care urmeaza a fi disponibilizati, acordarea celui de al 13-lea salariu si acordarea bonusurilor pe anul 2018.

NOUA ZEELANDA: Mai multe victime dupa incidente armate la doua moschei din Christchurch

Politia neozeelandeza anunta existenta mai multor victime in urma unor incidente armate la doua moschei din Christchurch, anunta BBC. Conform presei locale, este vorba despre moscheile Al Noor Mosque, din centrul orasului si Linwood Masjid.

Noi reguli in Uniunea Europeana: Toate masinile trebuie echipate cu tehnologii de salvare a vietii / Romania, printre statele cu cele mai multe decese din cauza accidentelor rutiere

Uniunea Europeana voteaza reguli noi care ar imbunatati siguranta rutiera si ar reduce numarul accidentelor. Normele cer existenta anumitor tehnologii de salvare a vietii omenesti in toate masinile noi. Elementele obligatorii de siguranta ar trebui, de asemenea, sa ajute soferii sa se obisnuiasca cu tehnologiile automate si sa extinda tranzitia catre masinile fara sofer, anunta Parlamentul European. Conform datelor Parlamentului European, in perioada 2001 - 2017 numarul de decese rutiere a scazut cu 57,5%. Tarile UE cu cele mai bune scoruri in domeniul sigurantei rutiere sunt Suedia, Marea Britanie si Olanda, iar cu cele mai slabe Romania, Bulgaria si Croatia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2568 seconds )