Libnet.ro
UNICEF

21:15

PENTRU REABILITAREA UNUI SECTOR DIN DN66: CNAIR a lansat o licitatie de 4,1 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU REABILITAREA UNUI SECTOR DIN DN66: CNAIR a lansat o licitatie de 4,1 milioane euro

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 19,64 milioane lei 4,13 milioane euro), fara TVA, pentru reabilitarea unui sector din Drumul National 66 DN66), proiect finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare - POIM, potrivit unui anunt publicat, astzazi, pe platforma online SICAP. continuă pe Ziarul Bursa

4 milioane de euro, costul unui pod nou peste Jiu si al reabilitarii catorva sute de metri din DN 66

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a lansat o licitatie de 19,64 milioane de lei 4,13 milioane de euro), fara TVA, pentru reabilitarea unui sector din Drumul National 66 DN66), proiect finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare POIM, potrivit unui anunt publicat luni pe platforma online SICAP.

PENTRU OPERATIONALIZAREA UNUI NOU PUNCT DE CONTROL: Trafic rutier inchis la Punctul de Trecere a Frontierei Ruse

CNAIR si Politia de frontiera au luat masura intreruperii traficului rutier, incepand cu ora 10:30, pe sensul de iesire din tara noastra, in zona unde se incaseaza tariful de trecere a podului Giurgiu - Ruse.

Mii de persoane au manifestat in Maroc pentru eliberarea unui grup de activisti

Mii de persoane au protestat duminica in capitala Marocului, Rabat, solicitand eliberarea a 42 de activisti care au manifestat impotriva coruptiei din tara, scrie Mediafax, citand BBC.

Scandal cu impuscaturi in fata unui bar din Dolj! Sase oameni au fost raniti

Scandal cu focuri de arma la intrarea intr-un bar din comunadoljeanaBratovoiesti. Sase oameni au ajuns la spital dupa ce, in timpul rafuielii, s-au tras mai multe focuri de arma. Scandalul a plecat.

Filmul bataii cu sabii intre membrii clanului Cimino si agentii de paza ai unui club din Caracal. Seful politiei orasului este cercetat disciplinar

Scandalul imens petrecut in noaptea de 30/31 martie 2019 intr-un club din Caracal, in care s-au scos sabiile, s-a soldat cu un dosar penal cu 25 persoane cercetate, dar si cu cercetarea disciplinara a sefului.

Aproape 340 de milioane de lei pentru modernizarea transportului public din Bucuresti. Ce investitii vrea sa faca in acest an STB: de la stalpisori la aer conditionat in autobuze

Societatea de Transport BucurestiSTB) are in 2019 un buget estimat de 1,24 miliarde lei. Din aceasta suma, cheltuielile cu personalul reprezinta 913 milioane, iar cheltuieli pentru investitii 343 milioane lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )