Libnet.ro
UNICEF

17:00

PepsiCo preia SodaStream pe 3,2 miliarde de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PepsiCo preia SodaStream pe 3,2 miliarde de dolari

PepsiCo Inc. , al doilea mare producator mondial de sucuri, a decis sa cumpere SodaStream International Ltd. pe 3,2 miliarde de dolari, obtinand astfel tehnologia companiei israeliene pentru fabricarea bauturilor racoritoare la domiciliu, pe fondul amplificarii preocuparilor legate de deseurile de plastic, informeaza Bloomberg. PepsiCo va plati 144 de dolari in numerar pentru o actiune SodaStream, potrivit anuntului facut ieri de cele doua companii, cu 11% mai mult decat pretul de inchidere al acestor titluri la data de 17 august, pe piata din Tel Aviv. continuă pe Ziarul Bursa

PepsiCo cumpara SodaStream, producator israelian de automate pentru bauturi carbogazoase, pentru 3 miliarde dolari

PepsiCo a anuntat ca va cumpara SodaStream, companie care produce automate folosite acasa pentru productia de bauturi carbogazoase, pentru suma de 3,2 miliarde de dolari, incercand sa castige o pozitie cat mai buna pe piata de bauturi sanatoase, scrie.

Florin Citu: Gaura lui Valcov, de 2 miliarde dolari, va avea soarta gaurii lui Dragnea, de 10 miliarde lei

Senatorul PNL Florin Citu a scris, duminica, pe Facebook, faptul ca Darius Valcov a inventat o gaura la buget de doua miliarde de dolari care va avea soarta gaurii lui Dragnea, din urma cu doi ani, dupa ce consilierul economic al premierului Dancila a facut mai multe declaratii despre neactualizarea pretului la gaze.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )