Libnet.ro
UNICEF

21:30

Perchezii intr-un dosar cu un prejudiciu de 2 milioane lei. Mobilier urban ar fi ajuns la institutii si primarii

Adevărul Adevărul,
Perchezii intr-un dosar cu un prejudiciu de 2 milioane lei. Mobilier urban ar fi ajuns la institutii si primarii

Politistii din Olt, ajutati de colegi din alte cinci judete si municipiul Bucuresti, efectueaza, marti, 16 ianuarie 2018, perchezitii la sediile unor firme si domiciliul unor persoane intr-un dosar cu un prejudiciu estimat la 2 milioane lei. continuă pe Adevărul

Perchezitii intr-un dosar cu un prejudiciu de 2 milioane lei. Mobilier urban ar fi ajuns la institutii si primarii

Politistii din Olt, ajutati de colegi din alte cinci judete si municipiul Bucuresti, efectueaza, marti, 16 ianuarie 2018, perchezitii la sediile unor firme si domiciliul unor persoane intr-un dosar cu un prejudiciu estimat la 2 milioane lei.

Perchezitii in Bucuresti si patru judete, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare a banilor, in care prejudiciul este 11,9 milioane lei

Un numar de 20 de perchezitii au loc, luni dimineata, in Bucuresti si patru judete - Prahova, Bacau, Giurgiu si Ilfov - la sediile unor societati comerciale si la locuintele unor persoane banuite de comiterea unor infractiuni economice, intr-un dosar cu un prejudiciu estimat la aproximativ 11,9 milioane de lei, conform Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, scrie Agerpres.

Posta Romana a luat un credit de 30 milioane lei de la EximBank

EximBank va asigura necesarul de finantare pentru derularea activitatii curente a Companiei Nationale Posta Romana, cel mai mare operator de servicii postale, in urma castigarii licitatiei organizata de societate, la finele anului trecut, pentru contractarea unui imprumut in valoare de 30 de milioane de lei, pe o perioada de doi ani, au anuntat astazi cele doua institutii.

CFR SA a lansat licitatia pentru consultanta pe sectiunea Brasov-Sighisoara, contract estimat la 28,2 milioane de lei

Compania care administreaza reteaua de cai ferate din Romania, CFR SA, a lansat licitatia pentru servicii de consultanta pe sectiunea Brasov-Sighisoara, contract estimat la 28,2 milioane lei, fara TVA, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

CRH Ciment si Comnord, amendate cu peste 3 milioane lei de Consiliul Concurentei

Consiliul Concurentei a anuntat luni ca a amendat cu 3. 314 lei aproximativ 655. 904 euro) producatorul de ciment, agregate si betoane CRH Ciment Romania) SA si compania Comnord, care se ocupa cu lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, pentru punerea in practica a unei concentrari economice inainte de a fi autorizata de autoritatea de concurenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )