Libnet.ro
UNICEF

17:45

Perchezitii acasa la manelistul Dani Mocanu, in cazul videoclipului in care apare alaturi de un leu

Adevărul Adevărul,
Perchezitii acasa la manelistul Dani Mocanu, in cazul videoclipului in care apare alaturi de un leu

Politistii argeseni, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, efectueaza, miercuri dimineata, trei perchezitii - doua in Stefanesti, judetul Arges, si una in judetul Ilfov, la cantaretul Dani Mocanu, in legatura cu filmarea videoclipului in care manelistul apare alaturi de un leu. continuă pe Adevărul

Perchezitii la domiciliul cantaretului Dani Mocanu in legatura cu videoclipul in care apare alaturi de un leu

Politisti din cadrul IPJ Arges, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, efectueaza, miercuri, trei perchezitii - doua in Stefanesti, judetul Arges, si una in judetul Ilfov, la cantaretul Dani Mocanu, in legatura cu filmarea videoclipului in care acesta apare alaturi de un leu.

Manelistul Dani Mocanu, dosar penal dupa ce a filmat cu un leu ranit

Manelistul Dani Mocanu nu doar ca a iscat un scandal de proportii odata cu lansarea noului clip, ci chiar i s-a deschis dosar penal dupa ce a filmat cu un leu ranit. Iata aici detaliile.

Politistii au descins la mai multe locatii din Arges si Ilfov. Perchezitiile il vizeaza si pe manelistul Dani Mocanu (VIDEO)

In aceasta dimineata, politistii argeseni au descins la mai multe locatii din Arges si Ilfov. Perchezitiile aflate in desfasurare au legatura cu ultimul dosar in care este implicat manelistul Dani.

Perchezitii la manelistul Dani Mocanu. Politistii cauta leul ranit folosit intr-un videoclip

Perchezitii de amploare mieruri dimineata, in dosarul penal deschis dupa ce un leu ranit apare in videoclipurile manelistului Dani Mocanu. Politisti din cadrul IPJ Arges, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, efectueaza cercetari in trei locatii din Arges si Ilfov.

Cati ani are Dani Mocanu? Varsta manelistului care o scandalizat Romania cu imaginile incluse in ultimul videoclip postat pe YouTube

Dani Mocanu este in centrul unei controverse, fiind vizat intr-un dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor. Unul dintre cei mai cunoscuti manelisti din Romania, Mocanu a reusit sa stranga o avere.

Dani Mocanu, mesaj plin de tupeu pentru Marcel Vela. Ce ii cere: A trimis pe capul meu niste amatori

Videoclipul in care apare un leu ranit nu a ramas fara repercursiuni. Dupa ce internautii au cerut autoritatilor sa ia masuri, Dani Mocanu a transmis un mesaj plin de tupeu pentru Marcel Vela. Iata ce ii cere manelistul Ministrului Afacerilor Interne. Ce vrea Dani Mocanu de la Marcel Vela Politistii au facut miercuri perchezitii la .

Dani Mocanu s-a trezit cu mascatii acasa. Perchezitiile vizeaza detinerea leului ranit din videoclipul manelistului

In aceasta dimineata, politistii din Stefanesti, impreuna cu luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Arges, desfasoara perchezitii domiciliare in judetele Arges si Ilfov, in cadrul dosarului deschis dupa ce un leu plin de rani a aparut intr-un clip al lui Dani Mocanu.

VIDEO Dani Mocanu, vizat de un dosar penal dupa ce a filmat un videoclip cu un leu ranit Manelistul, mesaj catre cei care l-au reclamat: Leul traieste mai bine decat voi toti

Politia Arges a anuntat ca a deschis un dosar penal pentru rele tratamente si cruzimi impotriva animalelor, dupa un val de critici in spatiul public legat de folosirea unui leu, care pare sa fie ranit, intr-un videoclip al manelistului Dani Mocanu.

Dani Mocanu, acuzat ca a filmat un videoclip cu un leu ranit si chinuit. Cum se apara manelistul: Nu mi-e frica de nimic pe lumea asta VIDEO

Cantaretul de manele Dani Mocanu a starnit un val de critici si de reactii negative in mediul online, dupa ce a filmat un videoclip in care apare un leu vizibil ranit si slabit.

VIDEO Ironiile lui Dani Mocanu la adresa politistilor: Dar unde e leul? Ce indicii cauta oamenii legii

Trei perchezitii au loc miercuri in dosarul in care se fac cercetari dupa ce un leu plin de rani a aparut intr-un clip al lui Dani Mocanu. Animalul nu a fost gasit, insa, intre timp, pe Facebook, cantaretul de manele face ironii la adresa oamenilor legii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )