Libnet.ro
UNICEF

11:30

Perchezitii de amploare in autogarile din Republica Moldova. Zece persoane, retinute de CNA

Adevărul Adevărul,
Perchezitii de amploare in autogarile din Republica Moldova. Zece persoane, retinute de CNA

Ofiterii CNA si procurorii anticoruptie au descins in dimineata de marti, 17 iulie, in mai multe autogari din tara pentru a efectua perchezitii in cadrul catorva dosare de coruptie, comise de un grup de angajati ai intreprinderii de stat Garile si Statiile Auto. continuă pe Adevărul

E OFICIAL! Ce se intampla cu SALARIILE profesorilor din Republica Moldova. Click AICI sa afli cu cat SCADE sau CRESTE salariul tau

Vesti bune pentru profesorii si suplinitorii din Republica Moldova. La inceputul toamnei, salariile cadrelor didactice vor fi indexate cu 8%. Anuntul a fost facuta de seful Directiei generale de invatamant.

Crima odioasa in Republica Moldova. Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-o fantana. Corpul era taiat in bucati

Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-o fantana din Republica Moldova. Politistii cautau victima, care era data disparuta, in toate gospodariile din localitate, iar pe peretii unei case au observat.

Tanara disparuta dupa Bacalaureat in Republica Moldova, gasita SPANZURATA: Ce bilet de ADIO a lasat

O tanara in varsta de 18 ani, care a fost data disparuta pe 27 iunie 2018, a fost gasita spanzurata intr-o padure din localitatea Harbovat din Republica Moldova. Fata a disparut imediat ce a aflat c.

Rectificare: Salariile profesorilor cresc in Republica Moldova cu pana la 800 de lei

Salariile profesorilor cu pana la 800 de lei din septembrie, anunta o stire aparuta pe Antena3. ro, in urma cu cateva zile. Totul corect pana aici, numai ca acest fapt se petrece in Republica Moldova si nu.

O adolescenta din Republica Moldova care a picat BAC-ul, gasita strangulata dupa doua saptamani de la disparitie

Tanara de 18 ani din satul Hirbovat, raionul Anenii Noi, care a plecat de acasa in ziua de 27 iunie si nu s-a mai intors, a fost gasita strangulata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )