Libnet.ro
UNICEF

14:01

Perchezitii de AMPLOARE: Cea mai mare retea de TRAFIC DE MIGRANTI, destructurata

B1 B1,
Perchezitii de AMPLOARE: Cea mai mare retea de TRAFIC DE MIGRANTI, destructurata

DIICOT a efectuat marti perchezitii de amploare in Timisoara si Bucuresti pentru destructurarea unei retele care se ocupa cu traficul de migranti. Pe aceasta filiera, numai in ultimele sase luni s-a. continuă pe B1

PICTORIAL INCENDIAR: Cea mai mare dintre surorile Kardashian a POZAT NUD! Barbatii au ramas cu gura cascata cand au vazut cum arata la 39 de ani (FOTO)

Cea mai mare dintre surorile Kardashian i-a pus pe jar pe barbati. Kourtney a acceptat invitatia de a realiza un pictorial nud pentru celebra revista GQ din Mexic. Focoasa bruneta a impartasit.

Eurostat: Romania a inregistrat cea mai mare crestere de pret la electricitate din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat cea mai mare crestere de pret la electricitate din toata Uniunea Europeana 14%), in primul semestru din anul 2018, potrivit datelor furnizate de Oficiul European de Statistica.

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane: Catedrala Mantuirii Neamului nu este cea mai mare catedrala din lume. E dedicata eroilor Romaniei

VasileBanescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane,a declarat, duminica, inainte de inceperea Slujbei de sfintire a Catedralei Manturii Neamului, ca aceasta catedrala nu este cea mai mare.

Andrian Candu, decorat de Liviu Dragnea cu cea mai mare distinctie a Camerei Deputatilor

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a avut intrevederi cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, marti 27 noiembrie, la Bucuresti, unde speakerul efectueaza ultima vizita oficiala din actualul mandat. Oficialul moldovean a fost decorat de catre Liviu Dragnea cu distinctia Colanul Parlamentului, cea mai inalta distinctie a Camerei Deputatilor din Parlamentul Romaniei.

Eurostat: Romania are cea mai mare scumpire a energiei electrice din UE

In primele sase luni din an, pretul energiei electrice din tara noastra a inregistrat cele mai mari cresteri dintre toate statele membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate marti de Eurostat.

Perchezitii de amploare in Bucuresti si Timisoara: O retea de trafic de migranti, destructurata

Perchezitii in Timisoara si Bucuresti pentru destructurarea unei retele care se ocupa cu traficul de migranti si care numai in ultimele sase luni aincercat sa scoata din tara peste 150 de transfugi pe care ii transportau cu camioane, microbuze sau chiar cu masini de taxi.

Dragnea, la sedinta solemna dedicata Centenarului: Cea mai importanta realizare din acest veac al Unirii este integrarea euro-atlantica a Romaniei

Presedintele Camerei Deputalilor, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Sedinta solemna a Parlamentului consacrata celebrarii Centenarului Marii Uniri, ca cea mai mare realizare a Romaniei este integrarea euro-atlantica si trebuie continuat pe acest drum. in plus, Dragnea a firmat ca e normal ca politicienii sa se critice, dar a spus ca este dispus sa colaboreze cu toata lumea in interesul natiunii.

Dezvaluiri HALUCINANTE dupa investigatia de AMPLOARE de la cel mai mare bordel din Marea Britanie! De cati clienti are nevoie o prostituata romana ca sa plateasca chiria

O prostituata romana din Marea Britanie are nevoie de cel putin 30 de clienti pe luna pentru a-si plati chiria, relateaza stirileprotv, dupa ce o investigatie de amploare desfasurata in Londra a scos la.

Maine, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pentru sanatatea familiei tale!

Maine, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pentru sanatatea familiei tale! Citeste mai mult.

Romania, cea mai buna reprezentare a femeilor angajate in activitati corelate cu exporturile UE, la nivel european

Romania se numara printre tarile cu cei mai multi angajati care desfasoara activitati corelate cu exporturile Uniunii Europene la nivel mondial, respectiv 1,4 milioane de romani. Dintre acestia, femeile reprezinta 44%, cel mai mare nivel din Uniunea Europeana.

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )