Libnet.ro
UNICEF

09:01

Perchezitii bomba in dosarul fraudei bancare din Republica Moldova! Procurorii au descins la domiciliul fostului guvernator al BNM, Dorin Dragutanu

B1 B1,
Perchezitii bomba in dosarul fraudei bancare din Republica Moldova! Procurorii au descins la domiciliul fostului guvernator al BNM, Dorin Dragutanu

Procurorii Anticoruptie din Republica Moldova au efectuat joi perchezitii in dosarul privind frauda bancara, la domiciliul fostului guvernator al Bancii Nationale, Dorin Dragutanu, cel al ex-presedintei. continuă pe B1

Viorel Morari: Procurorii ancheteza acordarea garantiilor de stat pentru acoperirea fraudei bancare

Seful Procuraturii Anticoruptie, Viorel Morari, cel care a fost delegat la Procuratura Generala pentru o perioada de catre procurorul general Alexandr Stoianoglo, anunta ca procurorii investigheaza acordarea de catre Guvern, in anii 2014-2015, a garantiilor de stat pentru acoperirea fraudei bancare si devalizarii Bancii de Economii, Bancii Sociale si Unibank, transmite IPN.

Premierul Ucrainei va efectua o vizita in Republica Moldova

Premierul Ucrainei, Oleksiy Honcharuk, va efectua o vizita in Republica Moldova in luna martie a anului viitor. Tot in martie, la Chisinau urmeaza sa aiba loc sedinta Comisiei interguvernamentale moldo-ucrainene, la care vor fi discutate cel putin 14 subiecte de pe agenda bilaterala. Despre aceasta a anuntat premierul Ion Chicu, care a efectuat joi, 12 decembrie, o vizita la Kiev, transmite IPN.

VIDEO Republica Moldova va putea primi gaze in regim revers prin coridorul Transbalcanic, de la 1 ianuarie 2020

SA Moldovagaz anunta ca a reusit in premiera pentru Republica Moldova sa realizeze prima alternativa de aprovizionare cu gaze naturale a tuturor consumatorilor Republici Moldova,avand in vedere incertitudinea tranzitului gazelor naturale prin reteaua de transport gaze a Ucrainei.

Corina Cretu: Republica Moldova este sub lupa in UE

Republica Moldova se afla actualmente sub lupa in Uniunea Europeana. in ultima vreme, evolutiile politice de la Chisinau sunt urmarite de la Bruxelles cu foarte mare atentie. Declaratiile apartin deputatei europene din partea Romaniei Corina Cretu. Potrivit ei, exista o anumita ingrijorare in legatura cu schimbarile politice de la Chisinau, transmite IPN.

Ce cauta turistii straini in Republica Moldova

Republica Moldova a fost inclusa de catre publicatiile internationale New York Times si Lonely Plane.

Peste o mie de curse auto din Republica Moldova vor fi suspendate miercuri din cauza grevei transportatorilor

Peste o mie de curse auto vor fi suspendate, iar unitatile de transport vor stationa in localitati miercuri, 11 decembrie. Actiunea are loc in semn de protest fata de refuzul Ministerului Economiei si Infrastructurii de a majora tarifele la serviciile de transport, transmite IPN.

Peste 3.700 de locuinte, procurate prin intermediul programului Prima Casa din Republica Moldova

De la lansarea Programului guvernamental Prima Casa si pana in prezent, prin intermediul Programului au fost procurate 3. 744 locuinte. Astfel, suma totala a creditelor acordate de catre banci este de1. 781,86lei, iar suma totala a garantiilor -936. 890,93lei.

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )