Libnet.ro
UNICEF

15:00

Perchezitii la Fondul de Garantare a Creditelor: Suspiciuni de coruptie privind obtinerea creditelor la programul Prima Casa (VIDEO)

B1 B1,
Perchezitii la Fondul de Garantare a Creditelor: Suspiciuni de coruptie privind obtinerea creditelor la programul Prima Casa (VIDEO)

Procurorii de la Parchetul General au descins joi dimineata sediul Fondului de Garantare a Creditelor. Perchezitiile au loc intr-un dosar in care mai multi angajati sunt banuiti ca ar fi primit bani de la mai. continuă pe B1

UPDATE Peste 20 de perchezitii la Fondul de Garantare a Creditelor. Procurorii spun ca unii functionari cereau bani pentru rezolvarea dosarelor pentru Prima Casa

Politistii efectueaza, joi, peste 20 de perchezitii intr-un dosar al procurorilor de la Parchetul General, ce vizeaza infractiuni de coruptie la o institutie publica. Perchezitiile au loc la Fondul de Garantare a Creditelor si la birourile si domiciile unor angajati, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax. 13 FNGCIMM precizeaza ca este vorba de o investigatie complexa, fiind vizate infractiuni de coruptie ce ar fi fost savarsite timp de mai multi ani.

Peste 20 de perchezitii la Fondul de Garantare a Creditelor. Procurorii spun ca unii functionari cereau bani pentru rezolvarea dosarelor pentru Prima Casa

Politistii efectueaza, joi, peste 20 de perchezitii intr-un dosar al procurorilor de la Parchetul General, ce vizeaza infractiuni de coruptie la o institutie publica. Perchezitiile au loc la Fondul de Garantare a Creditelor si la birourile si domiciile unor angajati, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Spaga pentru Prima casa. Ancheta de proportii la Fondul de Garantare a Creditelor

Intre 200 si 500 de euro ar fi primit spaga functionari ai Fondului National de Garantare a Creditelor de la cei care solicitau credite prin Programul Prima casa, pentru rezolvarea dosarelor peste rand.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )