Libnet.ro
UNICEF

06:45

Perchezitii intr-un dosar de evaziune cu un prejudiciu de peste 9 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Perchezitii intr-un dosar de evaziune cu un prejudiciu de peste 9 milioane de lei

Procurorii Serviciului Teritorial Bacau al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) au facut perchezitii in Bucuresti si in sase judete, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 9 milioane de lei, in care este vizat si reprezentantul legal al SC Lukoil Romania SRL, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul DIICOT. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE 28 de perchezitii la suspecti de infractiuni economice cu un prejudiciu de peste 5 milioane de euro / Printre cei vizati este si regele Cioaba

Politistii din Mehedinti, sub coordonarea celor ai Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice a Politiei Romane, efectueaza miercuri dimineata 28 de perchezitii la persoane banuite ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 5 milioane de euro, prin evaziune fiscala si spalarea banilor, urmand sa fie puse in aplicare 32 de mandate de aducere. 27 Surse politienesti au declarat, pentru Agerpres, ca printre cei vizati de perchezitii se afla si autointitulatul rege Cioaba.

Perchezitii la Strehaia intr-un dosar de evaziune fiscala de 5 milioane de euro

Perchezitii miercuri dimineata in palatele tiganesti de la Strehaia. Sunt vizati reprezentantii mai multor societati comerciale care ar fi creat un circuit infractional evazionist bazat pe un sistem financiar-bancar fraudulos, creand un prejudiciu de peste 5 milioane de euro.

Statul mai vrea dividende suplimentare de 85 milioane lei de la Conpet

Conducerea Conpet COTE) va convoca actionarii, in perioada imediat urmatoare, pentru distribuirea unor dividende suplimentare de 85 milioane lei, la solicitarea Ministerului Energiei - in numele Statului Roman, conform unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Evaziune de 50 de milioane de lei. Perchezitii DIICOT in Bucuresti si sase judete, printre care si Ialomita

Procurorii DIICOT Ploiesti au descins miercuri, la 23 de adrese intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, in care ar fi vizata firma Alka, prejudiciul creat prin activitatea infractionala fiind de aproximativ 50 milioane lei, au declarat surse judiciare, pentru Agerpres. Oamenii legii efectueaza cateva perchezitii si in judetul Ialomita.

Lukoil Neftochim Bourgas Bulgaria si Lukoil Romania, implicate in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de 9 milioane lei

ACTUALIZARE 21:30 Procurorii DIICOT au anuntat astazi ca Lukoil Neftochim Bourgas Bulgaria si Lukoil Romania sunt implicate in dosarul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 9 milioane de lei, prin achizitii intracomunitare de bitum rutier, in care au fost retinute cinci persoane.

Romgaz convoaca AGOA pentru distribuirea dividendelor suplimentare de 747 milioane lei

Romgaz simbol bursier SNG) a convocat Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor AGOA) pentru data de 20 octombrie pentru aprobarea distribuirii sumei totale de 747,72 milioane de lei, sub forma de dividende suplimentare, potrivit unui raport curent remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )