Libnet.ro
UNICEF

10:30

Perechea Begu-Buzarnescu, ELIMINATA de la Australian Open din proba de dublu

B1 B1,
Perechea Begu-Buzarnescu, ELIMINATA de la Australian Open din proba de dublu

Perechea formata Irina-Camelia Begu numarul 76 mondial) si Mihaela Buzarnescu numarul 25 mondial) a fost eliminata de la Australian Open, in runda a doua, din proba de dublu, dupa ce a pierdut meciul jucat cu. continuă pe B1

Australian Open: Sorana Crstea, n turul secund alaturi de Jelena Ostapenko/ Raluca Olaru si Galina Voskoboeva au fost eliminate

Echipa formata din Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko Romania/Letonia) s-a calificat in turul secund al probei de dublu feminin de la Australian Open, in timp ce perechea Raluca Olaru/Galina Voskoboeva Romania/Kazakhstan) a fost eliminata in primul tur.

Australian Open: Irina Begu si Horia Tecau, eliminati n primul tur la dublu mixt; Mihaela Buzarnescu si Oliver Marach au abandonat

Irina Begu si Horia Tecau a fost eliminati, duminica, in primul tur al probei de dublu mixt de la Australian Open. Perechea romana a fost invinsa de echipa Nicole Melichar/Bruno Soares SUA/Brazilia), cap de serie numarul 2, scor 6-1, 6-3.

Australian Open: Irina Bara si Monica Niculescu, eliminate n optimile probei de dublu

Perechea romana Irina Maria Bara/Monica Niculescu a fost invinsa de cuplul Raquel Atawo SUA)/Katarina Srebotnik Slovenia/N. 9) cu 6-2, 3-6, 6-3, duminica, la Melbourne, in optimile de finala ale probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open.

Australian Open: Monica Niculescu si Irina Bara, n optimile probei de dublu de la Melbourne

Perechea Monica Niculescu/Irina Bara a invins, vineri, cu scorul de 6-4, 7-6 8), echipa Lucie Hradecka/Ekaterina Makarova Cehia/Rusia), cap de serie numarul 6, calificandu-se in optimile de finala ale probei de dublu de la Australian Open.

Australian Open: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu s-au calificat n turul al doilea al probei de dublu

Echipa formata din Irina Begu si Mihaela Buzarnescu s-a calificat, joi, in turul secund al probei de dublu de la Australian Open, dupa ce au invins perechea Lizette Cabrera/Jaimee Fourlis Australia), scor 7-5, 3-6, 6-4 Partida a durat trei ore si cinci minute.

Australian Open. Sorana Cirstea, in turul doi la dublu

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea si letona Jelena Ostapenko s-a calificat, joi, la Melbourne, in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului Australian Open,.

Australian Open: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu au ratat calificarea n optimile probei de dublu

Perechea Irina Begu/Mihaela Buzarnescu favorita 10) a fost invinsa, sambata, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-1, de echipa Alize Cornet/Petra Martic Franta/Croatia), ratand calificarea in optimile de finala ale Australian Open.

Australian Open: Sorana Crstea si Jelena Ostapenko, eliminate n turul al doilea

Perechea alcatuita din romanca Sorana Cirstea si letona Jelena Ostapenko a fost invinsa de cuplul sloveno-spaniol Andreja Klepac/Maria Jose Martinez Sanchez cu 7-5, 6-3, vineri, la Melbourne, in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

Australian Open (f): Petra Kvitova, Maria Sharapova, Angelique Kerber si Ashleigh Barty, n optimi - Caroline Wozniacki, eliminata (Rezultatele zilei)

Caroline Wozniacki, ultima campioana de la Australian Open, a fost eliminata in turul trei, daneza cedand dupa un meci de doua ore si 24 de minute in fata Mariei Sharapova. Continua traseul la Melbourne nume importante precum Petra Kvitova, Maria Sharapova, Angelique Kerber si Ashleigh Barty. Si-au facut deja bagajele Caroline Garcia, Aryna Sabalenka si Belinda Bencic. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

VIDEO Australian Open (f): Un nou rezultat-surpriza la Melbourne - Sloane Stephens, eliminata n optimi de Anastasia Pavlyuchenkova (Rezultatele zilei)

Ziua de duminica de la Australian Open s-a incheiat cu un nou rezultat neasteptat, Anastasia Pavlyuchenkova 44 WTA) reusind sa o elimine din competitie pe Sloane Stephens, favorita numarul cinci. Rusoaica a obtinut calificarea in sferturi dupa o victorie in trei seturi, scor 6-7 3), 6-3, 6-3. Au mai parasit primul Grand Slam al anului nume importante precum Angelique Kerber sau Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )