Libnet.ro
UNICEF

20:47

Perechea Irina Begu - Simona Halep, victorioasa in turul I, la Miami

Adevărul Adevărul,
Perechea Irina Begu - Simona Halep, victorioasa in turul I, la Miami

Simona Halep si Irina Begu fac din nou echipa la turneul de la Miami, unde au inceput cu dreptul in competitia de dublu. continuă pe Adevărul

VIDEO WTA Miami: Simona Halep, n turul trei cu mari emotii (3-6, 6-3, 7-5 cu Oceane Dodin)/ Nu a fost debutul la care ne-am fi asteptat

Intoarsa din drumul spre aeroport de organizatori, Oceane Dodin prezenta pe tabloul principal in calitate de lucky loser) si-a vandut scump pielea in meciul cu liderul mondial, frantuzoaica profitand si de o zi mai putin inspirata a Simonei Halep. A fost nevoie de set decisiv pentru ca Simona sa treaca de Dodin 3-6, 6-3, 7-5, dupa doua ore si 6 minute). Urmeaza un clasic pentru Halep: confruntare cu Agnieszka Radwanska, poloneza cu care se afla la egalitate in meciurile directe 5-5).

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO MIAMI OPEN

SIMONA HALEP - AGNIESZKA RADWANSKA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO MIAMI OPEN Simona Halep a intrat in turul al treilea al turneului de la Miami, dupa un meci in care s-a chinuit teribil, contra frantuzoaicei Oceane.

Simona Halep nu a fost eliminata la Miami

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in turul al treilea al turneului WTA de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 7. 535 dolari, invingand-o greu, in trei.

Simona Halep, huiduita de fani la Miami

Simona Halep a cedat din nou nervos. Jucatoarea romanca de tenis a reusit sa castige dupa un meci greu in fata frantuzoaicei Oceane Dodin cu 3-6, 6-3, 7-5. Halep a incheiat meciul cu un as si s-a.

Simona Halep si Irina Begu, victorie muncita la Miami

Perechea romana compusa din Simona Halep si Irina-Camelia Begu a debutat cu dreptul in proba de dublu feminin a turneului WTA de la Miami SUA), dotat cu premii totale de 7,972 milioane dolari. Cele doua.

Simona Halep si Irina Begu s-au calificat in optimile probei de dublu de la Miami Open

Simona Halep si Irina Begu s-au calificat, vineri, in optimile probei de dublu a turneului de la Miami. Romancele au invins in primul tur echipa formata din Julia Goerges si Bethanie Mattek-Sands.

WTA Miami: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru vor evolua pe tabloul de dublu

Jucatoarele Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru vor evolua in proba de dublu din cadrul turneului Premier Mandatory de la Miami.

Meci istoric pentru Simona Halep si Irina Begu la Miami. Cu cine vor juca ele la dublu si de ce partida se anunta a fi una sold-out

Simona Halep si Irina Begu vor face din nou pereche la dublu si vor evolua impreuna si in competitia de la Miami.

Simona Halep si Irina Begu vor juca la dublu la turneul de tenis de la Miami

Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru vor evolua in proba de dublu din cadrul t.

S-a stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Agnieska Radwanska, din turul III al turneului de la Miami. Cand va juca romanca pentru un loc in optimi

Simona Halep va evolua sambata in turul III al turneului de la Miami, unde o va intalni pe poloneza Agnieska Radwanska,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )