Libnet.ro
UNICEF

17:45

Performanta uluitoare pentru Mihaela Buzarnescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Performanta uluitoare pentru Mihaela Buzarnescu

Mihaela Buzarnescu poate reprezenta un exemplu pentru toti tinerii care vor sa faca sport si la un moment dat se simt debusolati din cauza unor probleme, inclusiv de sanatate. La 30 de ani, sportiva a reusit o ascensiune care a uimit intreaga lume a sportului. in mai putin de doi ani a reusit sa ajunga de pe locul 500 in primele 20 de jucatoare ale lumii, trecand peste niste probleme de sanatate care i-au blocat ani de zile progresul sportiv. continuă pe Ziarul Bursa

Performanta uriasa pentru Mihaela Buzarnescu! S-a calificat in finala turneului de la San Jose, dupa o revenire de senzatie

Mihaela Buzarnescu scrie istorie in California, acolo unde a reusit sa se califice in ultimul act al turneului de la San Jose.

Simona Halep a felicitat-o pe Mihaela Buzarnescu, dupa succesul de la San Jose

Liderul WTA, Simona Halep, a postat pe Twitter un mesaj de felicitare pentru Mihaela Buzarnescu, care va ocupa locul 20 WTA incepand de luni, dupa ce a castigat turneul de la San Jose.

Mihaela Buzarnescu are un mesaj pentru WTA, dupa ce a castigat primul titlu din cariera

Dupa castigarea primului sau titlu WTA, la turneul de la San Jose, unde s-a impus categoric in fata grecoaiei Maria Sakkari, Mihaela Buzarnescu a transmis un mesaj in care le multumeste tuturor celor care i-au.

Simona Halep, gest superb dupa ce Mihaela Buzarnescu a castigat primul titlu WTA (FOTO)

Simona Halep a tinut sa fie printre primele persoane care o felicita pe Mihaela Buzarnescu pentru castigarea primului trofeu WTA al carierei, la San Jose. Aflata pe primul loc WTA, Halep a tinut sa ii ureze.

Mihaela Buzarnescu: Sunt fericita ca o sa fiu pe afisul turneului anul viitor, e ceva extraordinar pentru mine

Mihaela Buzarnescu a declarat, dupa ce a castigat turneul de la San Jose in fata sportivei din Grecia Maria Sakkari, ca ii pare rau ca nu au fost jucatoare americane in finala, dar ea se bucura ca, prin succesul obtinut, va fi pe afisul viitoarei editii a competitiei californiene.

Ce a declarat Mihaela Buzarnescu, dupa ce s-a calificat in semifinale la turneul de la San Jose! Cu cine va juca pentru un loc in finala competitiei

Mihaela Buzarnescu, locul 24 mondial, a patra favorita a turneului de la San Jose, s-a calificat in semifinalele intrecerii americane.

Interviu cu Mihaela Buzarnescu: E un miracol care a patruns in sufletul meu

Mihaela Buzarnescu, 30 de ani, locul 20 WTA, a acordat un interviu impresionant dupa primul titlu WTA al carierei, cel de la San Jose.

Mesaj emotionant transmis de Mihaela Buzarnescu tuturor romanilor, dupa cel mai important succes al carierei ei

Mihaela Buzarnescu este omul momentului in tenisul romanesc, reusind sa atige, la 30 de ani, primul ei turneu WTA.

Cum a reactionat Mihaela Buzarnescu la mesajul pe care l-a primit de la Simona Halep: Sa vedem daca putem face asta!

Mihaela Buzarnescu a castigat primul ei turneu WTA, triumfand la San Jose, in California, dupa o finala cu Maria Sakkari.

Mihaela Buzarnescu a castigat turneul de la San Jose intr-o maniera categorica si a urcat in top 20 mondial (FOTO)

Romania are incepand de luni doua sportive in top 20 WTA! Totul dupa ce Mihaela Buzarnescu a triumfat in turneul de la San Jose si a urcat pana pe locul 20 mondial. Acesta a fost si primul turneu WTA cas.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )