Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pericolul migratiei pe Marea Neagra, intre realitate si manipulare. Ce sistem special foloseste Garda de Coasta pentru a detecta tot ce misca

Adevărul Adevărul,
Pericolul migratiei pe Marea Neagra, intre realitate si manipulare. Ce sistem special foloseste Garda de Coasta pentru a detecta tot ce misca

Conform datelor oficiale ale Garzii de Coasta, incepand cu data de 13 august 2017 s-a reactivat migratia pe Marea Neagra. in numai o luna politistii au depistat 482 de persoane care incercau sa intre pe mare ilegal in Romania. Cu toate acestea, analistii spun ca fenomenul nu este unul ingrijorator. continuă pe Adevărul

Politia de frontiera: Trei persoane, arestate pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra

Politia de Frontiera anunta ca trei barbati cercetati pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra, un turc, un irakian si un iranian, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

OMV Petrom a inceput o noua campanie de foraj in Marea Neagra

OMV Petrom simbol bursier SNP) anunta demararea unei noi campanii de foraj in Marea Neagra, in apele de mica adancime din cadrul blocului Istria.

Trei straini au fost arestati preventiv pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra, spre Romania

Trei barbati cercetati pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra, un turc, un irakian si un iranian, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, a anuntat, luni, Garda de Coasta din Constanta.

OMV Petrom va incepe noi foraje in Marea Neagra

Compania Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, va demara o noua campanie de foraj in Marea Neagra, in apele de mica adancime din cadrul blocului Istria.

OMV Petrom a inceput o noua campanie de foraj in Marea Neagra

OMV Petrom a anuntat luni demararea unei noi campanii de foraj in Marea Neagra, in apele de mica adancime din cadrul blocului Istria. In cadrul acestei campanii vor fi forate patru sonde noi: trei sonde in zacaminte existente si o sonda de explorare, informeaza compania.

OMV Petrom a inceput o noua campanie de foraj in Marea Neagra. Va investi circa 70 de milioane de euro

Producatorul de titei si gaze OMV Petrom anunta demararea unei noi campanii de foraj in Marea Neagra, in apele de mica adancime din cadrul blocului Istria, unde va realize investitii de circa 70 de milioane de euro.

OMV Petrom a inceput forajul in zona Istria, Marea Neagra

OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, incepe forajul intr-o zona noua in Marea Neagra, in apele de mica adancime din cadrul blocului Istria.

BERD negociaza cu Black Sea Oil and Gas preluarea unei participatii din proiectul din Marea Neagra

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) este in discutii cu compania Black Sea Oil and Gas pentru preluarea unei participatii din proiectul de explorare a gazelor din Marea Neagra, a declarat, vineri, Mihnea Craciun, director adjunct in cadrul bancii, prezent la o conferinta pe teme energetice.

Refugiatii care vin pe Marea Neagra baga spaima in turistii de pe navele de croaziera

Refugiatii care vin pe Marea Neagra baga spaima in turistii de pe navele de croaziera , in ultima luna in Romania au intra ilegal aproape 500 de migranti salvati de politistii de.

Refugiatii care vin pe Marea Neagra baga spaima in turistii de pe navele de croaziera

Cresterea masiva a numarului derefugiaticare sosesc in Romania traversand Marea Neagra loveste si in turism. Companiile care opereaza navele de croaziera tind sa scoata Romania din circuitele turistice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )