Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pericolul numarul 1 pentru Romania: Cehia are o jucatoare aproape la fel de buna ca Neagu. E inima echipei!

Adevărul Adevărul,
Pericolul numarul 1 pentru Romania: Cehia are o jucatoare aproape la fel de buna ca Neagu. E inima echipei!

Cehia poate ca are o defensiva extrem de slaba, insa compenseaza printr-o ofensiva de cinci stele. Asa a ajuns in optimi, acolo unde va intalni, diseara ora 18. 30, Telekom Sport), Romania. continuă pe Adevărul

ROMANIA - CEHIA handbal feminin LIVE. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO

ROMANIA - CEHIA handbal feminin LIVE. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO. Nationala feminina de handbal a Romaniei va intalni Cehia in optimile Campionatului Mondial din Germania.

ROMANIA-CEHIA ONLINE STREAM LIVE VIDEO TELEKOM SPORT. Romania viseaza la sferturi la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din Germania

Nationala feminina de handbal a Romaniei a fost invinsa clar de Franta, cu scorul de 26-17 17-7), vineri seara, la Trier, in ultimul.

ROMANIA-CEHIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM TELEKOM SPORT. Tricolorele joaca cu sferturile pe masa

Franta, vicecampioana olimpica, Muntenegru, Suedia si Danemarca s-au calificat, duminica, in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de.

LIVE Romania - Cehia in optimile Campionatului Mondial

Calificata de pe primul loc in optimile de finala ale Campionatului Mondial, Romania va intalni Cehia luni seara de la ora 18:30. Meciul va fi live text in aceasta pagina. Click aici pentru live video.

Asa am trait Romania - Cehia in optimile Campionatului Mondial

Calificata de pe primul loc in optimile de finala ale Campionatului Mondial, Romania a intalnit Cehia luni seara de la ora 18:30. Meciul a fost live text in aceasta pagina. Click aici pentru live video.

LIVETEXT Campionatul Mondial de handbal, optimi de finala cu sufletul la gura: Romania - Cehia

Romania intalneste Cehia de la ora 18. 30 in optimile de finala ale Campionatului Mondial de handbal. Partida va putea fi urmarita in format livetext pe www. adevarul. ro.

LIVE Romania - Cehia in optimile Campionatului Mondial (luni, 18:30)

Calificata de pe primul loc in optimile de finala ale Campionatului Mondial, Romania va intalni Cehia luni seara de la ora 18:30. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

LIVEVIDEO Reuniunea Platformei Romania 100 are loc duminica. Presedintele organizatiei, Dacian Ciolos, si actorul Victor Rebengiuc, printre vorbitorii de la eveniment

Duminica, incepand cu ora 10. 00, are loc intalnirea comunitatii Romania 100, platforma condusa de fostul premier Dacian Ciolos. La acest eveniment vor participa deopotriva membrii activi ai comunitatilor tematice, personalitati publice si reprezentanti ai organizatiilor civice partenere. Intalnirea va seta cadrul si prioritatile de lucru, precum si planurile de viitor ale organizatiei noastre, se spune pe pagina de Facebook a Platformei Romania 100.

Victor Ponta, mesaj ingrijorator pentru Romania: Va fi grav

Fostul premier Victor Ponta are un mesaj ingrijorator pentru 2018 in ceea ce priveste Romania. 2018 va arata foarte rau. Va fi grav pentru buzunarele noastre. A trecut un an de la.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )