Libnet.ro
UNICEF

01:05

O persoana a murit si mai multi venezueleni au fost raniti, dupa ce soldatii guvernului lui Maduro au tras focuri de arma la granita cu Brazilia

Hotnews Hotnews,
 O persoana a murit si mai multi venezueleni au fost raniti, dupa ce soldatii guvernului lui Maduro au tras focuri de arma la granita cu Brazilia

O persoana a murit, iar mai multi venezueleni au fost raniti dupa ce au fost impuscati vineri intr-o confruntare cu fortele de securitate ale guvernului intr-o zona apropiata de granita cu Brazilia, au spus doctori si rude ale ranitilor pentru Reuters la un centru medical, unde acestia sunt tratati. continuă pe Hotnews

UPDATE Venezuela: Doua persoane au fost ucise, iar 15 ranite de catre armata guvernului lui Maduro

Doua persoane au murit, iar 15 persoane au fost ranite vineri in urma unor confruntari cu armata in sud-estul Venezuelei, la ffrontiera cu Brazilia, in timp ce incercau sa previna blocarea unui drum de catre soldati astfel incat sa nu poata intra ajutoarele umanitare, a anuntat un ONG pentru drepturile omului, relateaza AFP.

Un cerb a ajuns in curtea Spitalului Azuga. Animalula fost ranit de un urs si de mai multi caini - FOTO

Un cerb a fost surprins in curtea Spitalului Azuga, dupa ce a fost ranit de un urs si de mai multi caini. O patrula de ordine publica, din cadrul postului de jandarmi Azuga, a observat intre.

Un mort si zeci de raniti, dupa ce armata a deschis focul la granitaVenezuelei cu Brazilia

Oficialii din Venezuela au declarat ca o femeie a fost ucisa si zeci de oameni au fost raniti,intr-o confruntare cu fortele de securitate de la granita cu Brazilia. Femeia care si-a pierdut viata se .

Caz socant in Targoviste. O profesoara ar fi atacat mai multi copii pe strada. Femeia a fost internata de urgenta la psihiatrie

O profesoaraacuzata ca a atacat din senin copii pe o strada din Targoviste a fost internata la psihiatrie. Decizia a fost luata dupa ce o tanara mama a povestit ca doar cu ajutorul unui.

Mai multi EUROPARLAMENTARI au fost ARESTATI in Belgia, intr-un scandal ce vizeaza armele nucleare ale SUA (FOTO)

Patru europarlamentari au fost arestati, miercuri, in timpul unui protest care a avut loc in Belgia. Manifestantii protestau fata de prezenta bombelor nucleare americane pe teritoriul Europei. La un moment.

Vesti proaste pentru fanii Nutella! Productia celei mai mari fabrici a fost oprita, dupa ce s-a depistat o problema

Vesti proaste pentru fanii Nutella!Ferrero a decis sa suspende temporar, din precautie, cea mai mare fabrica, aflata in Normandia, dupa ce a fost gasit un defect de calitate, se arata.

VIDEO Accidente n lant pe autostrazi n Italia, din cauza cetii: Cel putin un mort si zeci de raniti

Cel putin o persoana a murit, iar alte 37 au fost ranite dupa o serie de accidente in lant produse joi dimineata, in conditii de ceata densa, pe autostrazi din nordul Italiei, au relatat publicatiile Corriere della Sera si Il Messaggero, citate de Mediafax.

Un CERB a ajuns in curtea Spitalului din Azuga, dupa ce a fost fugarit de un URS si mai multi CAINI (FOTO)

La spitalul Azuga a ajuns vineri un oaspete mai putin obisnuit. Este vorba despre un cerb care a a ajuns aici dupa ce a fost fugarit de caini si de un urs. Au intrat dupa el in curtea spitalului dar a.

Tragedie pe DN1B. Un barbat de 40 de ani a decedat, alti trei au fost raniti

Grav accident de circulatie pe DN1B, in noaptea de marti spre miercuri, in judetul Prahova. Soferul unui Audi a intrat intr-o depasire fara sa se asigure, lovind un Logan al carui sofer a decedat. Dupa.

Franta: Mai multe persoane au fost ranite ntr-un atac cu arma de foc si arme albe n Marsilia

O persoana a fost ranita dupa ce a fost impuscata si alte cateva au fost ranite marti cu arma alba la Marsilia, in Franta, au anuntat pompierii, potrivit AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )